Thursday, 28 February 2013

SUBHANALLAH | ALLAH SWT Melindungi KalimahNYA



SUBHANALLAH | ALLAH SWT Melindungi KalimahNYA | Biar HANYA gambar ni yang berkata-kata, Abe tak mampu nak hurai lebih lagi dah... Subhanallah...


Published with Blogger-droid v2.0.10

3 comments:

Mieza Suhaini at: 2/28/2013 12:51 am said...

subhanallah

Afiq at: 2/28/2013 2:17 pm said...

subhanallah

AyueJean AJ at: 2/28/2013 3:58 pm said...

Subhanallah... Inilah kuasa ALlah swt...

Post a Comment

"Semua artikel dalam blog ini dikongsikan untuk tujuan ilmu pengetahuan dan masih boleh dibincangkan & dipersoalkan kebenarannya. Ketepatan & kesahihan maklumat dalam blog ini perlu dibandingkan dengan sumber-sumber lain agar tidak terjadi anggapan penyebaran maklumat palsu atau fitnah. Sebarang maklumbalas berkaitan boleh diajukan kepada Abe di queachmad [at] queachmad [dot] com"

Post Terbaik Que Minggu Ini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Welcome

Welcome

Exchange Bloglist Que

Sahabat Que

Search Blog Que

Loading...

Follow us on Facebook

Hak Cipta Que Achmad @ 2010 (www.queachmad.com). Powered by Blogger.

Klik LIKE & join Abe di Facebook

Please wait..15 SecondsX

Google+ Followers

Bloglist Que I

Que Achmad menulis...

Sahabat, Abe alu-alukan komen korang semua kat 'entri2' Abe.. Senang je caranya: Korang Klik pada Tajuk Entri, pastu 'Post A Comments' je.. Terima Kasih, Jasamu Dikenang.. Pe2 hal, email je Abe di: queachmad@queachmad.com