Monday, 11 March 2013

LAHAD DATU TERKINI | Koleksi 17 Gambar TERKINI Pencerobohan Lahad Datu Sabah


LAHAD DATU TERKINI | Koleksi 17 Gambar TERKINI Pencerobohan Lahad Datu Sabah | Di sini Abe kongsikan Koleksi-Koleksi gambar Tragedi Pencerobohan Lahad Datu. Sumber gambar ni Abe amik daripada BeritaSemasa.com.


lagi gambar Klik TAJUK ENTRI ni
Gambar Lahad Datu Sulu Gambar Pencerobohan Lahad Datu Sabah Terkini!!
Gambar Askar di Lahad Datu Gambar Pencerobohan Lahad Datu Sabah Terkini!!
Gambar Komando Lahad Datu Sabah Gambar Pencerobohan Lahad Datu Sabah Terkini!!Gambar Perang di Lahad Datu Gambar Pencerobohan Lahad Datu Sabah Terkini!!
Gambar Polis Lahad Datu Gambar Pencerobohan Lahad Datu Sabah Terkini!!
Gambar VAT69 Lahad Datu Gambar Pencerobohan Lahad Datu Sabah Terkini!!
Gambar Krisis di Lahad Datu Sabah

Gambar Lahad Datu Darurat Gambar Pencerobohan Lahad Datu Sabah Terkini!!
Gambar Komando Lahad Datu Gambar Pencerobohan Lahad Datu Sabah Terkini!!
Gambar Komando Zulkifli Mamat Gambar Pencerobohan Lahad Datu Sabah Terkini!!
Mesej terakhir arwah Inspektor Zulkifli Mamat
Gambar Terkini Lahad Datu Gambar Pencerobohan Lahad Datu Sabah Terkini!!
Gambar terakhir arwah Inspektor Zulkifli Mamat (paling depan, kiri)
Gambar Penceroboh di Lahad Datu Sabah (SULU) : Kedudukan Kubu Mereka

Krisis Pencerobohan di Sabah Gambar Pencerobohan Lahad Datu Sabah Terkini!!
Gambar Kubu Penceroboh Lahad Datu Sabah
Gambar Pencerobohan di Lahad Datu Sabah : Senjata Dirampas

Bom Mortar Lahad Datu Sabah Gambar Pencerobohan Lahad Datu Sabah Terkini!!
Gambar senjata yang berjaya dirampas
Gambar Komando Terkorban  Gambar Pencerobohan Lahad Datu Sabah Terkini!!
Gambar Pencerobohan Lahad Datu Sabah : Komando PDRM Terkorban)

1) Gambar Allahyarham Koperal 113088 Sabarudin Bin Daud (terkorban)
Koperal Sabarudin Daud Gambar Pencerobohan Lahad Datu Sabah Terkini!!
2) Gambar Allahyarham Inspektor 17992 Zulkifli Bin Mamat (Terkorban)
Inspektor Zulkifli Mamat Gambar Pencerobohan Lahad Datu Sabah Terkini!!
Takziah kepada keluarga Allahyarham. Mari sama-sama kita sedekah Al Fatihah kepada pejuang dan wira negara yang terkorban dalam krisis pencerobohan Lahad Datu Sabah kali ini.

11 comments:

AyueJean AJ at: 3/08/2013 11:39 am said...

Al-Fatihah...

Leen at: 3/09/2013 1:55 pm said...

Al-Fatihah.

Faridzuan at: 3/10/2013 1:35 am said...

Moga roh-roh perwira kita tenang di sana. Sebak saya sejak insiden tu berlaku sampai sekarang. :(

Fahmi mohd razari at: 3/11/2013 9:01 am said...

Al Fatihah dan moga krisis ini cepat berakhir

mddesa at: 3/11/2013 10:04 pm said...

Moga moga ramai rakyat malaysia hulur bantuan pada balu balu pejuang kita

Anonymous at: 3/11/2013 10:46 pm said...

Sahabat ku PDRM teruskan perjuangan .Jangan di hirau apa jua cemuhan . Aku sentiasa mendoakan keselamatan anda .Buat para keluarga yang kehilangan orang yang tersayang. bersabarlah . Kesabaran anda akan dapat ganjaran dari Allah.

Anonymous at: 3/12/2013 6:53 pm said...

Janganlah kita sesama rakyat bertelingkah henya kerna berbeza
pendapat,semoga pengorbanan wira negara dapat dijadikan pengajaran yang musuh serta pengkhianat negara sentiasa mengintai peluang atas kealpha rakyat MALAYSIA sendiri

Anonymous at: 3/23/2013 2:39 am said...

Alfatihah

About Siti Nur Hajar A.azmi at: 3/27/2013 3:35 pm said...

Alfatihah
Sungguh mulia mereka berkorban nyawa untuk agama, bangsa dan negara. sabarlah keluarga yang kehilangan orang tersayang, setiap yang terjadi ada hikmahnya dan ganjaran besar yang menanti.

About Siti Nur Hajar A.azmi at: 3/27/2013 3:37 pm said...

Alfatihah

Anonymous at: 3/28/2013 2:55 pm said...

Minta2 sape yg cemuh polis tu mati xcident cm katak kene lggr....bido babi org dh mati dikatakn anjing kerajaan...dlm mase cmni pon msh nk berpolitik.cube lihat kenalan sekeliling.org yg kuat berbicara politik memg smua jenis manusia xleh pki.

Post a Comment

"Semua artikel dalam blog ini dikongsikan untuk tujuan ilmu pengetahuan dan masih boleh dibincangkan & dipersoalkan kebenarannya. Ketepatan & kesahihan maklumat dalam blog ini perlu dibandingkan dengan sumber-sumber lain agar tidak terjadi anggapan penyebaran maklumat palsu atau fitnah. Sebarang maklumbalas berkaitan boleh diajukan kepada Abe di queachmad [at] queachmad [dot] com"

Post Terbaik Que Minggu Ini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Welcome

Welcome

Exchange Bloglist Que

Sahabat Que

Search Blog Que

Loading...

Follow us on Facebook

Hak Cipta Que Achmad @ 2010 (www.queachmad.com). Powered by Blogger.

Klik LIKE & join Abe di Facebook

Please wait..15 SecondsX

Google+ Followers

Bloglist Que I

Que Achmad menulis...

Sahabat, Abe alu-alukan komen korang semua kat 'entri2' Abe.. Senang je caranya: Korang Klik pada Tajuk Entri, pastu 'Post A Comments' je.. Terima Kasih, Jasamu Dikenang.. Pe2 hal, email je Abe di: queachmad@queachmad.com