KISAH NYATA Yang KEJAM | Pemilik Bagi KUCING HIDUP Sebagai Makanan ULAR SAWA

KISAH NYATA Yang KEJAM | Pemilik Bagi KUCING HIDUP Sebagai Makanan ULAR SAWA | Tadi Abe saja cari gambar kucing kat google. Time bosan mesti rajin nak tengok gambar kucing comel tapi terjumpa pulak pasal seorang pemilik ular sawa siap bagi ular sawa dia nih makan kucing hidup-hidup. Hampeh sungguh!


Video kejam, bertajuk Python Krismas, menunjukkan seorang lelaki berusia 20an itu membawa anak kucing dipanggil Jasmine ke dalam bilik tidur dengan topi Santa dan kemudian diletakkan di atas katil. Ular sawa Burma kepunyaannya disembunyikan di bawah bawah bantal di atas katilnya.
baca lagi & tonton video kejam ni, Klik TAJUK ENTRI ni
ular 2 Video Lelaki Memberi Makan Ularnya Kucing Hidup Hidup
Jasmine dilihat perlahan-lahan berjalan merentasi katil dimana kemudiannya dibelit ular sawa tersebut dan memakannya. Jika ditangkap, lelaki tersebut akan menghadapi hukuman penjara enam bulan dan denda £ 20.000 kerana menyebabkan penderitaan di bawah Akta Haiwan 2006. Antara beberapa petunjuk kepada identiti lelaki tersebut adalah seorang peminat filem Aladdin. Kerana Imej dan lagu-lagu dari filem itu telah diposkan di laman web YouTube beliau.

VIDEO:

4 comments:

{ AyueJean AJ } at: 3/19/2013 9:13 am said...

Ya allahya tuhan ku...
Kenapa kejam sangat???

Anonymous at: 3/19/2013 9:08 pm said...

Mmg kejam ..Sebagai balasan semoga ular sawa tu pulak telan dia satu hari nanti

Anonymous at: 4/01/2015 12:40 am said...

this is an old case of 2011. the animal welfare people over react a little and started a man hunt by offering £ 20.000 for something ther isn't any law against like they wish and believe there must be. the fact is the european welfare laws say it's forbidden to harm or kill a mammal without proper reason and in many countries also it's forbidden to live feed. but what most people wont realise is the law also says feeding a snake is a proper reason and the life of the feeder stands behind the life of the snake that would starve to death otherwise. same for live feeding, the law says live feeding is no unless cruel to the feeder because the snake in general will kill quite fast. the only thing is the law also says live feeding best should only be done to snakes that refuse to take pre killed feeders and to venomous snakes cause they will need the venom for digestion asistance. there is also no point of the law that says it's forbidden to use cats as feeders by our law a mammal is an mammal and a cat do have exactly the same worth and rights like a mouse.

Anonymous at: 6/21/2016 9:26 pm said...

Jahat nye.. suatu hari mesti tuhan bagi balasan terhadap orang2 yang menderita kan haiwan ini.

Post a Comment

"Semua artikel dalam blog ini dikongsikan untuk tujuan ilmu pengetahuan dan masih boleh dibincangkan & dipersoalkan kebenarannya. Ketepatan & kesahihan maklumat dalam blog ini perlu dibandingkan dengan sumber-sumber lain agar tidak terjadi anggapan penyebaran maklumat palsu atau fitnah. Sebarang maklumbalas berkaitan boleh diajukan kepada Abe di queachmad [at] queachmad [dot] com"

 

Copyright © 2010 Que Achmad DotCom, All Rights Reserved. Design by DZignine