Rindunya Masakan Dia | BERSABARLAH SAYANG

Rindunya Masakan Dia | BERSABARLAH SAYANG | Bila waktu petang menjengah, tetibe lak Abe rasa kelaparan yang teramat. Nak gi makan, xde teman.


Kalu cinta hati ada, xla pulak Abe kerinduan tahap segini ni. Nak kata nasib badan, xjugak. Nak kata padan muka, pun xjugak. Semua yang berlaku ni dah tertulis dah.
baca lagi Klik TAJUK ENTRI ni
 
Demi kebaikan bersama, terpaksa berenggang jauh pun xpe. Yerlah, janji sifat bersabar tu kena kuat. Xdapat jumpa buat masa ni pun xpe, terima je kenyataan. Tapi bab makan, Abe memang 'a little bit' kuang kuang kuang lah. Nak nangis pon ada... :'( 


Rindu sangat masakan dia... Ye la, sapa la yang xrindu masakan bini tercinta. Sob sob sob :'(

Published with Blogger-droid v2.0.10

Artikel Menarik Lainnya



2 comments:

Mohd Islam said...

Assalamualaikum,

Bertukar laman web di Produk Muslim Ads Network

Daftar segera ia percuma

Terima kasih

Ayumieka said...

PJJ(perkahwinan jarak jauh) ke? hmm banyak2 la sabar. saya dah alami dari mula berkawan, bercinta, berkahwin sehinggalah lagi beberapa minggu nak bersalin baru dapat bersama tinggal serumah.

Post a Comment

"Semua artikel dalam blog ini dikongsikan untuk tujuan ilmu pengetahuan dan masih boleh dibincangkan & dipersoalkan kebenarannya. Ketepatan & kesahihan maklumat dalam blog ini perlu dibandingkan dengan sumber-sumber lain agar tidak terjadi anggapan penyebaran maklumat palsu atau fitnah. Sebarang maklumbalas berkaitan boleh diajukan kepada Abe di queachmad [at] queachmad [dot] com"

Klik LIKE & join Abe di Facebook

Please wait..15 SecondsX

QUE ACHMAD DOT COM


KELAB BLOGGER BEN ASHAARI


GOOGLE +

NETWORKEDBLOGS

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

SENARAI ENTRI

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

CARIAN ENTRI

Loading...
Hak Cipta Que Achmad Dot Com @ 2010 (www.queachmad.com). Powered by Blogger.

Featured Posts