Sahabat Que 'Silent Readers'

KRISIS SYRIA | RAKAMAN Berdarah Penyeksaan Umat Islam Sunni Oleh GOLONGAN SYIAH

6/21/2013 02:40:00 pm

KRISIS SYRIA | RAKAMAN Berdarah Penyeksaan Umat Islam Sunni Oleh GOLONGAN SYIAH | Kawan2 sila tengok video ni, tak payah nak takut2 nak tengok ambik tahu negara luar sama jangan jadi katak bawah tempurung. Tengok saudara seakidah kita di Syria diseksa oleh syiah macam mana, kita semua duduk sini senang2.


Diorang dekat sana merana terseksa apa kita boleh fikirkan untuk bantu?? Kita pernah bagi apa kat diorang? Yang Abe sedihnya, ada antara kita yang pergi percaya kat syiah lagi ade la.. Cuba la kita bayang kita ditempat mangsa ni? Kita kena cucuk macam tu tak tahu la..
baca lagi & tonton rakaman berdarah ini, Klik TAJUK ENTRI ni
 
Terjemahan klip:

Syiah 1: Ini adalah untuk setiap anjing Sunni yang mahukan kebebasan, untuk apa?
Syiah: KEBEBASAN!
Syiah 1: Ini adalah kebebasan dari Tuhan anda, terimalah dari aku (menikam).
Syiah 1: Ini adalah Kebebasan, ini adalah Kebebasan, saya akan Rogol kakak kamu, saya akan Rogol adik kamu (menikam).
Syiah 2: Tunggu jangan bunuhnya lagi, kamu terlalu cepat .
Syiah 3: Demi Allah aku akan #$%@ Allah Tuhan kamu hai anak babi.
Syiah 1: Saya telah #$%& Allah Tuhannya.
Syiah 1: Takbir untuk Allah nya.
Syiah: Allahu Akbar! (Menikam)
Syiah 1: Aku akan Rogol kakak kamu. Aku akan Rogol kakak kamu.
(Sunni bergerak dalam kesakitan)
Syiah1: Bawa lagi babi-babi ini kepada kami, kami akan meletakkan kemaluan cicak dalam $%*& Allah. Kami akan meletakkan darah di %$#* Allah.
(Sunni bergerak dalam kesakitan)
Syiah 2: JANGAN BERGERAK WAHAI BABI!
Syiah1: Jangan bergerak dan saksikan aku rogol kakak kamu semasa kamu berdarah untuk mati wahai anjing. kemudian saksikan aku s*&% Allah kamu. BERTAKBIR .
Syiah 2: ALLAHUABAR!
Syiah: Berhenti berhenti berhenti jangan membunuhnya lagi!
Syiah 1: Tunggu biarlah aku mempunyai Muta'h aku dengan beliau dahulu.
Syiah 2: Datang ke sini, seorang demi seorang, satu demi satu, berdiri di barisan.( Syiah bergilir-gilir menghiris sunni )
Syiah: JANGAN jangan jangan, jangan menembak dia! Kita mempunyai pisau.
(Sunni bergerak dalam kesakitan)
Syiah 2: (potong jari Sunni dengan pisau itu, dengan perlahan-lahan).
(Sunni bergerak dalam kesakitan)
Syiah 2: (membawa pisau yang lebih baik)
Syiah 3: Jangan membunuhnya lagi, biarlah dia rasa kesakitan.
Syiah 2: Jangan bimbang.
(Selepas jari dipotong dan diserahkan kepada bos Syiah )
Bunyi dari belakang: Aku akan meletakkan ini (jari) dalam %$*@ Allah Tuhan kamu. Bunuh dia.
(tembakan)
Syiah: Pastikan kamera kamu on dan berfungsi. Rakam setiap detik dan tunjuk rakaman ini kepada f@%*ers di seluruh dunia. Biar sahabat-sahabatnya melihatnya.

Persoalan:
Adakah Syiah itu (saudara kita dalam Islam?)?
Adakah kita masih mahu bertolak ansur dengan mereka?
Adakah kita masih mahu berdiam diri dan mengendahkan mereka menghina Pencipta kita?
Adakah kita masih mahu leka, lalai, dan butakan mata hati?

Bangkitlah wahai saudara seaqidahku, bangkitlah dari tidur panjangmu. Allahu Rabbi

You Might Also Like

1 comments

  1. Info tentang illuminati..
    Mohon tuan siarkan agar umat Islam tahu..


    siapa illuminati? apakah rancangan illuminati? kenapa mereka buat semua ini?

    illuminati adalah kumpulan penyembah syaitan dan mereka tunggu dajjal sebagai pemimpin mereka untuk kuasai dunia.

    dengan tujuan kawal dunia sehingga datangnya dajjal, mereka merencanakan pelbagai rancangan yg dinamakan new world order.

    antara rancangan new world order adalah wujudkan
    negara israel, memecahbelah islam dengan wujud pelbagai mazhab ahlussunnah, merosakkan islam dengan wujudkan syiah yg dicipta oleh yahudi, perang dunia 1 & 2, dan rancangan besar yg mereka bakal lakukan adalah kejatuhan ekonomi US mungkin pada thn 2017 dan perang dunia ke 3 pada tahun 2023.

    untuk menjayakan new world order, pastilah puak illuminati perlukan watak pro-new world order (kump. A) yg dikawal sepenuhnya oleh illuminati.

    pada masa yg sama mereka tahu pasti ada yang menentang rancangan new world order terutamanya orang islam. Illuminati tahu kekuatan Islam dan mereka takut jika Islam kawal puak penentang & pastinya rancangan mereka gagal.

    maka puak illuminati cipta watak penentang new world order (kump. B) yang dikawal oleh illuminati supaya tujuan rancangan new world order tetap berjaya

    amerika adalah watak yang dicipta illuminati sbg kumpulan A dalam menjayakan new world order. amerika menggunakan alasan sebarkan demokrasi untuk halalkan perang (cth perang vietnam & iraq). sebenarnya mereka sebarkan demokrasi agar porak-perandakan sesebuah negara dan kuasai sesebuah kerajaan dgn matlamat menjayakan rancangan new world order.

    Manakala puak2 kononnya anti-amerika (sosialis & komunis) juga adalah watak ciptaan illuminati sbg kumpulan B & mereka ini juga menjayakan new world order.

    ReplyDelete

"Semua artikel dalam blog ini dikongsikan untuk tujuan ilmu pengetahuan dan masih boleh dibincangkan & dipersoalkan kebenarannya. Ketepatan & kesahihan maklumat dalam blog ini perlu dibandingkan dengan sumber-sumber lain agar tidak terjadi anggapan penyebaran maklumat palsu atau fitnah. Sebarang maklumbalas berkaitan boleh diajukan kepada Abe di queachmad [at] queachmad [dot] com"

Search Blog QueAchmad