Sahabat Que 'Silent Readers'

Semak Tempat Mengundi Secara Online Dan SMS | SEMAKAN ONLINE

4/23/2013 08:16:00 am

Semak Tempat Mengundi Secara Online Dan SMS | SEMAKAN ONLINENampak gayanya desas-desus mengatakan Pilihan Raya Umum 13 bakal sengit & kita sebagai rakyat jelata yang inginkan kemajuan hendaklah menunaikan tanggungjawab kita dengan baik berdasarkan corak kepimpinan yang kita fikirkan baik untuk seluruh rakyat.

Semak Tempat Mengundi Secara Online Dan SMS, Pilihan Raya Umum PRU 13 2013.

Sehubungan dengan itu, bagi langkah awal, para pengundi boleh membuat semakan semula kawasan mengundi masing-masing secara online mahupun secara SMS.
untuk semak, Klik TAJUK ENTRI ni
Untuk menyemak seacra online, anda boleh pergi terus ke laman SPR ini dan cuma perlu masukkan nombor kad pengenalan anda sahaja.

Semak Tempat Mengundi Secara Online Dan SMS, Pilihan Raya Umum PRU 13 2013.

Untuk membuat semakan secara SMS pula anda cuma perlu menaip - SPR <jarak> SEMAK <jarak> NO Kad Pengenalan dan hantar ke 15888

Sebagai contoh: SPR SEMAK 880912015858 dan hantar ke 15888

Selamat mengundi semua, tunaikan tanggungjawab anda dengan sebaik mungkin. Pilihan di tangan anda. Undi adalah rahsia?hmmm

You Might Also Like

0 comments

"Semua artikel dalam blog ini dikongsikan untuk tujuan ilmu pengetahuan dan masih boleh dibincangkan & dipersoalkan kebenarannya. Ketepatan & kesahihan maklumat dalam blog ini perlu dibandingkan dengan sumber-sumber lain agar tidak terjadi anggapan penyebaran maklumat palsu atau fitnah. Sebarang maklumbalas berkaitan boleh diajukan kepada Abe di queachmad [at] queachmad [dot] com"


Search Blog QueAchmad