Sahabat Que 'Silent Readers'

PRU13 TERKINI (PILIHANRAYA UMUM KE 13) | Biar HANYA Gambar Yang Berbicara

4/27/2013 02:18:00 pm

PRU13 TERKINI (PILIHANRAYA UMUM KE 13) | Biar HANYA Gambar Yang BerbicaraTuan Guru Dato' Dr Haron Din bersama-sama mengangkat tiang untuk menaikkan bendera PAS di puncak Gunung Medan di Perlis semalam .. Jika kemenangan saya di dalam pilihanraya ini adalah satu kebaikan kepada agama saya, kepada diri saya, masa saya yang sekarang ini ataupun masa depan saya, maka saya inginkan kemenangan itu.
baca lagi Klik TAJUK ENTRI ni
Maka jika kemenangan saya membawa keburukan kepada agama saya, diri saya, masa saya yang kini mahupun masa depan yang mendatang sehingga ke akhirat, maka jangan berikan saya kemenangan itu. (Tuan Guru Dato' Dr Haron Din - 8 April 2013, Bandar Baru Bangi)

You Might Also Like

3 comments

 1. Biar HANYA Gambar Yang Berbicara

  ReplyDelete
 2. du'a rope itu... hmmm... sekali tengok cam... wooo... bagusnya pakcik niiiiiiii.... hihihi...

  tapi kalau mintak dengan Allah... kenapa tidak mintak yang terbaik??? sedang Allah lah yang mampu memberikan segala sesuatu... mintak saja lah yang terbaik...
  mintak saja...

  "YA ALLAH, berikanlah aku kemenangan dalam pilihanraya ini, jadikanlah kemenangan aku nanti sebagai suatu rahmat untuk umat Islam di Malaysia dan di dunia ini, dan YA ALLAH, jadikan lah aku seorang pemimpin yang baik, dan yang terbaik buat umat Islam di Malaysia ini dan juga di dunia ini. dan jangan lah kemenangan ini nanti menjadi suatu ujian yang berat kepada ku YA ALLAH, yang tidak mampu aku tanggung, jadikan lah ia suatu RAHMAT untuk ku, untuk Islam, dan bangsa ku."

  ReplyDelete

"Semua artikel dalam blog ini dikongsikan untuk tujuan ilmu pengetahuan dan masih boleh dibincangkan & dipersoalkan kebenarannya. Ketepatan & kesahihan maklumat dalam blog ini perlu dibandingkan dengan sumber-sumber lain agar tidak terjadi anggapan penyebaran maklumat palsu atau fitnah. Sebarang maklumbalas berkaitan boleh diajukan kepada Abe di queachmad [at] queachmad [dot] com"


Search Blog QueAchmad