Saturday, 27 April 2013

PRU13 TERKINI (PILIHANRAYA UMUM KE 13) | Biar HANYA Gambar Yang Berbicara


PRU13 TERKINI (PILIHANRAYA UMUM KE 13) | Biar HANYA Gambar Yang BerbicaraTuan Guru Dato' Dr Haron Din bersama-sama mengangkat tiang untuk menaikkan bendera PAS di puncak Gunung Medan di Perlis semalam .. 



Jika kemenangan saya di dalam pilihanraya ini adalah satu kebaikan kepada agama saya, kepada diri saya, masa saya yang sekarang ini ataupun masa depan saya, maka saya inginkan kemenangan itu.
baca lagi Klik TAJUK ENTRI ni
Maka jika kemenangan saya membawa keburukan kepada agama saya, diri saya, masa saya yang kini mahupun masa depan yang mendatang sehingga ke akhirat, maka jangan berikan saya kemenangan itu. (Tuan Guru Dato' Dr Haron Din - 8 April 2013, Bandar Baru Bangi)

3 comments:

iyoyul at: 4/26/2013 9:35 am said...

mohon share :)

Anonymous at: 4/27/2013 10:57 am said...

Biar HANYA Gambar Yang Berbicara

Anonymous at: 4/30/2013 7:03 am said...

du'a rope itu... hmmm... sekali tengok cam... wooo... bagusnya pakcik niiiiiiii.... hihihi...

tapi kalau mintak dengan Allah... kenapa tidak mintak yang terbaik??? sedang Allah lah yang mampu memberikan segala sesuatu... mintak saja lah yang terbaik...
mintak saja...

"YA ALLAH, berikanlah aku kemenangan dalam pilihanraya ini, jadikanlah kemenangan aku nanti sebagai suatu rahmat untuk umat Islam di Malaysia dan di dunia ini, dan YA ALLAH, jadikan lah aku seorang pemimpin yang baik, dan yang terbaik buat umat Islam di Malaysia ini dan juga di dunia ini. dan jangan lah kemenangan ini nanti menjadi suatu ujian yang berat kepada ku YA ALLAH, yang tidak mampu aku tanggung, jadikan lah ia suatu RAHMAT untuk ku, untuk Islam, dan bangsa ku."

Post a Comment

"Semua artikel dalam blog ini dikongsikan untuk tujuan ilmu pengetahuan dan masih boleh dibincangkan & dipersoalkan kebenarannya. Ketepatan & kesahihan maklumat dalam blog ini perlu dibandingkan dengan sumber-sumber lain agar tidak terjadi anggapan penyebaran maklumat palsu atau fitnah. Sebarang maklumbalas berkaitan boleh diajukan kepada Abe di queachmad [at] queachmad [dot] com"

Post Terbaik Que Minggu Ini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Welcome

Welcome

Exchange Bloglist Que

Sahabat Que

Search Blog Que

Loading...

Follow us on Facebook

Hak Cipta Que Achmad @ 2010 (www.queachmad.com). Powered by Blogger.

Klik LIKE & join Abe di Facebook

Please wait..15 SecondsX

Google+ Followers

Mentor Que

Bloglist Que I

Que Achmad menulis...

Sahabat, Abe alu-alukan komen korang semua kat 'entri2' Abe.. Senang je caranya: Korang Klik pada Tajuk Entri, pastu 'Post A Comments' je.. Terima Kasih, Jasamu Dikenang.. Pe2 hal, email je Abe di: queachmad@queachmad.com