Sahabat Que 'Silent Readers'

Bangang Abadi GANGGU WAKTU REHAT AKU | PTUIHH, BANGANG ABADI

4/26/2013 01:01:00 am


Bangang Abadi GANGGU WAKTU REHAT AKU | PTUIHH, BANGANG ABADI | Bongek betul malam tadi. Ada ke patut 4 Ekor Geng2 Rimau Akar pakai baju BIRU berani mai umah aku nak berkempen... Hampeh...


Mmg xreti bahase betul. Aku dahla seharian rini penat, nak rehat pun xsempat. Harapkan waktu malam je baru nak boleh ada di rumah, nipun nak kacau.
baca lagi Klik TAJUK ENTRI ni

Abis spoil mood aku malam ni. Tgk movie pun dah xde mood langsung. Rimau Akar tu dahla berkempen macam anak gampang, siap cakap nak tunggu aku sampai kuar lagi. Hebat betul aku ni, hahahhahahha. Berusaha keras Si Polan2 Rimau Akar BAJU BIRU.

GENG RIMAU AKAR, for yor information, AKU XMINAT NAK UNDI PUAK PUAK KAUUUUUUU. Tu je aku nak CAKAP.

*maaf rini terguna 'AKU' pulak. Marah punya pasal... Grrrr.. Bapok kat atas tu lg cantik dr aklah puok2 kauuuuu... Grrr
Published with Blogger-droid v2.0.10

You Might Also Like

4 comments

  1. xhabis, tb surt kabao semaunay dia.. hoho

    ReplyDelete
  2. marah sangat nampak nya....
    sabar....

    ReplyDelete
  3. terkejut saya dengan tajuk entry ni...fuhhh!...

    ReplyDelete
  4. geng rimau akar... geng apa tu.

    ReplyDelete

"Semua artikel dalam blog ini dikongsikan untuk tujuan ilmu pengetahuan dan masih boleh dibincangkan & dipersoalkan kebenarannya. Ketepatan & kesahihan maklumat dalam blog ini perlu dibandingkan dengan sumber-sumber lain agar tidak terjadi anggapan penyebaran maklumat palsu atau fitnah. Sebarang maklumbalas berkaitan boleh diajukan kepada Abe di queachmad [at] queachmad [dot] com"

Search Blog QueAchmad