Tuesday, 16 April 2013

BUKTI Tuan Guru Dato' Nik Abdul Aziz Nik Mat DI SAYANGI Oleh Semua BANGSA | ORANG BUKAN ISLAM Pun Doakan Kesihatan Tuan Guru Dato' Nik Abdul Aziz Nik Mat


BUKTI Tuan Guru Dato' Nik Abdul Aziz Nik Mat DI SAYANGI Oleh Semua BANGSA | ORANG BUKAN ISLAM Pun Doakan Kesihatan Tuan Guru Dato' Nik Abdul Aziz Nik Mat | Abe pun tak faham mengapa tergamak ada segelintir MANUSIA yang sanggup HINA Tok Guru, Nauzubillah.




Nota: TGNA kekejangan dalam program petang SEMALAM tetapi dilapor semakin pulih. Alhamdulillah.

8 comments:

eray at: 4/15/2013 4:35 pm said...

alhamdulillah semakin pulih

http://welovesusuibu.blogspot.com/2013/04/shaklee-halal-habis-tu-unsur-bb.html

fizafantagirO at: 4/15/2013 4:36 pm said...

Ya Allah, sihatkan Tok Guru ..panjangkan usianya..

Anonymous at: 4/15/2013 7:49 pm said...

semoga TGNA cepat sembuh dan sihat ..

Hanif Idrus at: 4/15/2013 9:08 pm said...

Politik

loqlarq at: 4/16/2013 7:37 am said...

Perjuangan untuk Islam, membuat TGNA tak kenal erti penat. Orang muda patut contohi.
Apapun saya berdoa agar TGNA sihat selalu

Anonymous at: 4/16/2013 8:44 am said...

Allah sajalah yang maha berkuasa. Apabila ia berkata "Jadilah!!! maka jadilah ia" Siapakah yang boleh melawan takdir Nya. Jawab ????

Sya Kiffli at: 4/16/2013 10:03 am said...

semoga TGNA kembali sihat hendaknya...amin...

Ct Noraishah at: 4/16/2013 11:14 am said...

alhamdulillah..

Post a Comment

"Semua artikel dalam blog ini dikongsikan untuk tujuan ilmu pengetahuan dan masih boleh dibincangkan & dipersoalkan kebenarannya. Ketepatan & kesahihan maklumat dalam blog ini perlu dibandingkan dengan sumber-sumber lain agar tidak terjadi anggapan penyebaran maklumat palsu atau fitnah. Sebarang maklumbalas berkaitan boleh diajukan kepada Abe di queachmad [at] queachmad [dot] com"

Post Terbaik Que Minggu Ini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Welcome

Welcome

Exchange Bloglist Que

Sahabat Que

Search Blog Que

Loading...

Follow us on Facebook

Hak Cipta Que Achmad @ 2010 (www.queachmad.com). Powered by Blogger.

Klik LIKE & join Abe di Facebook

Please wait..15 SecondsX

Google+ Followers

Bloglist Que I

Que Achmad menulis...

Sahabat, Abe alu-alukan komen korang semua kat 'entri2' Abe.. Senang je caranya: Korang Klik pada Tajuk Entri, pastu 'Post A Comments' je.. Terima Kasih, Jasamu Dikenang.. Pe2 hal, email je Abe di: queachmad@queachmad.com