Sahabat Que 'Silent Readers'

ABPBH 2012 Anugerah Bintang Popular Berita Harian 2012 | MASYAALLAH, Astaghfirullahaalazim.. NAUZUBILLAH

4/09/2013 08:19:00 am

ABPBH 2012 Anugerah Bintang Popular Berita Harian 2012 | MASYAALLAH, Astaghfirullahaalazim.. NAUZUBILLAH | Allahuakbar... :'( Sangat2 malu dan pilu melihat ABPBH tadi.. Abe buka seketika TV3 sebab nak melihat gelagat manusia... Yang tengah2 ada dua bulatan di mana bercampur lelaki perempuan.. Terkinja2.. Melompat2... Berlaga sana sini.... Terjerit2.. Seolah2 lupa KIAMAT BILA2 MASA AKAN TIBA....

Yang Si Artis... Gelek sana gelek sini... Lentok sana lentok sini... Pakaian meraka MASYAALLAH.... sukar nak di gambarkan... Terbayang2 mata Abe api neraka menyambar setiap apa yang di tayang....
baca lagi Klik TAJUK ENTRI ni
Maaf banyak2 Abe bukan nak menghukum atau menghina tapi dari sudut ini kita boleh nilai di mana silapnya permulaan ini... Bagaimana cara utk kita mengubah agar semua ini dapat di hentikan... Tepuk dada tanya IMAN... Guna IMAN landaskan AKAL....

Apa-apapun, Pakaian Lelaki semua yang ada dalam ABPBH Abe xde nak komen. Respect Ainan dan Najwa... Semoga ALLAH SWT xmgubah hati kamu berdua berpakaian macam orang miskin xckup kain tu... Woooiiii senior x malu ke kat junior perangai mcm orang sakai.... When stupid, Meet the stupid people.... Stupid thing happen & stupid style become famous...

You Might Also Like

24 comments

  1. ^_^...cuma mampu senyum tapi saya faham message yang cuba disampaikan melalui entri ini...

    ReplyDelete
  2. bab terkinja2,menjerit2 tu akak mmg cukup x berkenan sejak dari dululagi..ntah apa2...sekali tgk mcm monyet pun ada...

    ReplyDelete
  3. semua pihak ada hak masing-masing ... orang melayu mempertahankan hak melayunya ...orang bukan melayu pertahankan hak mereka pula ... orang Islam pertahankan hak Islamnya ... orang bukan Islam mempertahankan hak mereka pula ... yang sedihnya orang Islam mempertahankan dan memperjuangkan hak orang bukan Islam ... hak-hak Islam mereka diabaikan ... dan orang-orang ini tidak sepatutnya menjadi penganut agama Islam

    ReplyDelete
  4. pakaian didie ngan che ta paling teruk...

    ReplyDelete
  5. i x penah dgn abph dan yg sewaktu dengannya...

    ReplyDelete
  6. Hanya mampu pandang, lihat dan senyum....

    ReplyDelete
  7. "yang sedihnya orang Islam mempertahankan dan memperjuangkan hak orang bukan Islam" -i like this phrase

    "Yang tengah2 ada dua bulatan" -the idea from a stupid malay for a group of stupid malay

    "Maaf banyak2 Abe bukan nak menghukum atau menghina"-memang patut di hina,di maki,di caci & di hukum

    ReplyDelete
  8. kasihan pada penganjur...kerana mereka tidak kasihan pada anak-anak muda kita

    ReplyDelete
  9. kita hanya boleh melihat dan apakah kemampuan kita untuk menghalang keadaan itu...kalaulah ada jalan boleh lah perbaiki...

    ReplyDelete
  10. pertama kali saya tak tengok rancangan tu..tv rosak tiba2..(bagus juga).saya dengar kat radio je..kejap je... sayapun masuk tidur awal..

    ReplyDelete
  11. MALAYSIA BOLEH..NAUZUBILLAH
    MOGA ALLAH TIDAK MENURUNKAN BALA KEPADA KITA ATAS KEMUNGKARAN ITU.

    ReplyDelete
  12. sy pun hairan, apakah motif mereka dikumpulkan di tengah2 bulatan dalam pentas tu..

    ReplyDelete
  13. kan boleh cuci mata bak kata orang jaman nijam.

    ReplyDelete
  14. Awal2 lagi dah kembang tengkouk nengok AC Mizal terkinja2, potong stim nak negok sampai habis. Sudahnya zzzzzzz....

    ReplyDelete
  15. nk jd ape la malaysia ni yg mungkar d pertahan kn abis2an.

    ReplyDelete
  16. nk jd ape la malaysia ni yg mungkar d pertahan kn abis2an.

    ReplyDelete
  17. lulu tak tengok mlm tadi, sbb tengah tengok bola.. bila tau keadaan tu, lega sangat tak dapat tengok.. huhu

    ReplyDelete
  18. slm owh pttnya smlm nk kuar mkn x jadi pulak sbb husbd ada keja,melepak kt rmh layanlah gak abp bh tp tulah makin malu tgk artis seksi.neelofa tu alahai syg anugerah Allah ditayang2 smpi kamal adli mcm segan je nk pandang.yg menjerit2 kt tengah tu bangga ke mak bapak n fmly satu msia tgk terkinja2 aduhhh...

    # nk ucp trm ksh ltk blog saya dlm bloglist,dpt banyak juga backlink dr sini trm ksh ^^

    ReplyDelete
  19. fiza tak tgk , tp banyak yang mengutuk cara berpakaian artis wanita dalam rancangan tu . Dah la pakai tak cukup kain, bila di persoalkan, g jawapan b*do*.

    ReplyDelete
  20. Ty pun tak tengok sebenarnya sebab sampai rumah dah parody Johan , tapi tengok org lain kondem cara pakaian dan sebagai . Apa Pun Tak Boleh. =)

    ReplyDelete
  21. syurga neraka, hukum bukan ditangan manusia, so?? diam saja, tak usah byk pendapat, dorang macam itu pun bukan korang yang dapat dosa, yang korang dapat dosa pun sebab suka kutuk. lebih baik diam, kita muhasabah diri kita sendiri dari muhasabahkan hal orang lain. kita kata dorang pakaian tak senonoh, tapi kita tak tahu, yang kita tengok itu pun sama saja. kalau tak tengok macamana korang tahu pakaian dorang tak senonoh??? dan tahu pula acara korang kata "maksiat" ni berlangsung. tak faham saya. nak kutuk demi agama ke untuk kepentingan diri? atau cemburu teringin sangat nak cantik glamour macam dorang?? lu fikir lah sendiri PEACE.

    ReplyDelete

"Semua artikel dalam blog ini dikongsikan untuk tujuan ilmu pengetahuan dan masih boleh dibincangkan & dipersoalkan kebenarannya. Ketepatan & kesahihan maklumat dalam blog ini perlu dibandingkan dengan sumber-sumber lain agar tidak terjadi anggapan penyebaran maklumat palsu atau fitnah. Sebarang maklumbalas berkaitan boleh diajukan kepada Abe di queachmad [at] queachmad [dot] com"

Search Blog QueAchmad