Sunday, 9 December 2012

KISAH BENAR Pengalaman FARAH ADEEBA & HELIZA HELMI Semasa Di Bumi GAZA...


Abe ambil Info ni daripada anak sedara Abe (Abe Nik NSX). Katanya:-

"TERSENTUH ambe bace cite pengalaman Farah Adeeba & Heliza mase di Gaza...and TERHARU rase bila ade non-muslim yg concern(ambe highlightkan merah tu).... :)

~Semoga semua umat islam dbumiMU ini sentiasa dlindungi Mu, Ya ALLAH..amin (^_^)

1 comments:

Yan Ty at: 12/10/2012 9:33 am said...

Huh , orang bukan ISLAM pun masih ada yang berhati perut hope yang lain pun macam tu. Touching sgt.

Post a Comment

"Semua artikel dalam blog ini dikongsikan untuk tujuan ilmu pengetahuan dan masih boleh dibincangkan & dipersoalkan kebenarannya. Ketepatan & kesahihan maklumat dalam blog ini perlu dibandingkan dengan sumber-sumber lain agar tidak terjadi anggapan penyebaran maklumat palsu atau fitnah. Sebarang maklumbalas berkaitan boleh diajukan kepada Abe di queachmad [at] queachmad [dot] com"

Post Terbaik Que Minggu Ini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Welcome

Welcome

Exchange Bloglist Que

Sahabat Que

Search Blog Que

Loading...

Follow us on Facebook

Hak Cipta Que Achmad @ 2010 (www.queachmad.com). Powered by Blogger.

Klik LIKE & join Abe di Facebook

Please wait..15 SecondsX

Google+ Followers

Bloglist Que I

Que Achmad menulis...

Sahabat, Abe alu-alukan komen korang semua kat 'entri2' Abe.. Senang je caranya: Korang Klik pada Tajuk Entri, pastu 'Post A Comments' je.. Terima Kasih, Jasamu Dikenang.. Pe2 hal, email je Abe di: queachmad@queachmad.com