Sahabat Que 'Silent Readers'

[EKSKLUSIF] Maksud ‘BERHIJAB’ Yang Cukup Menyentuh Hati | Oleh OKI SETIANA DEWI

2/12/2014 05:00:00 pm

[EKSKLUSIF] Maksud ‘BERHIJAB’ Yang Cukup Menyentuh Hati | Oleh OKI SETIANA DEWI | Assalamuaikum dan salam sejahtera kepada mereka yang sedang membaca.

oki

Alhamdulillah masih diberi kesempatan untuk kita bertemu lagi pada lembaran kali ini.
baca lagi klik TAJUK ENTRI ni

Tahniah dan syabas saya ucapkan kepada anda yang membaca dan saya begitu yakin, anda yang sampai ke halaman ini merupakan pembaca-pembaca yang baik yang ingin berubah menjadi seorang yang lebih baik.

Entry kali ni saya nak berkongsi sedikit mengenai satu video ajakan berhijab yang pada saya cukup hikmah daripada artis terkenal Indonesia, Oki setiana Dewi. Jom kita saksikan.. 


“Sampai kemudian pada satu titik, saya kemudian berfikir memang cantik di mata manusia tapi ternyata saya tidak cantik di mata Allah…” (Kata-kata Oki Setiana sebelum memilih untuk berhijab).

You Might Also Like

0 comments

"Semua artikel dalam blog ini dikongsikan untuk tujuan ilmu pengetahuan dan masih boleh dibincangkan & dipersoalkan kebenarannya. Ketepatan & kesahihan maklumat dalam blog ini perlu dibandingkan dengan sumber-sumber lain agar tidak terjadi anggapan penyebaran maklumat palsu atau fitnah. Sebarang maklumbalas berkaitan boleh diajukan kepada Abe di queachmad [at] queachmad [dot] com"


Search Blog QueAchmad