KAMERA AES Terus KENA SELIMUT...

Kamera AES terus kena selimut....Lokasi berikutnya?

Lokasi : Teluk Intan - Bidor

Artikel Menarik Lainnya



10 comments:

Anonymous said...

terbaru,kamera ini dipasang di tepi jalan secara boleh ubah.saya dpt kesan ada 1 kamera di laluan Tk Intan-Simpang 4 berhampiran trafik light ladanf Sri Intan.

Leeza dayasari [santai leeza] said...

lagi ditutup..

Paly said...

aduss...bijak gak...kene tutup lagi..haha

Bro Framestone said...

Curi gambar ini boleh?

AQu Mad said...

kat sarawak lom ada lagi kamera neh

Leeza dayasari [santai leeza] said...

selubung lagi...

PRINCESS FARISHA said...

singgah sini nak jemput join segmen : http://diarisedetiklebihfarisha.blogspot.com/2012/11/pencarian-bloglist-musim-1-diari-farisha.html

SyAmSuL AnUaR said...

cantik je dorg balut camera AES..hahaha

Hud Aikara said...

pelik ye..benda yg boleh kurangkan kelajuan, memperingatkan pemandu supaya jangan laju dan berhati2 di jalan raya dianggap sesuatu yg tak wajar. Kenapa? sebab kita tahu sikap kita bagaimana. Benda2 macam ni bakal melambatkan dan bakal melecehkan kita. Mana boleh slow-slow kat jalan ye tak? yang mati org lain...lantaklah. tak mungkin ah kita akan kemalangan..ye tak? kalau semua benda kita nak politikkan susahlah..ini namanya fanatik.

Shower Heater said...

Hud Aikara at: 4/23/2013 11:21 <---- komen macam orang takdak akal.

Post a Comment

"Semua artikel dalam blog ini dikongsikan untuk tujuan ilmu pengetahuan dan masih boleh dibincangkan & dipersoalkan kebenarannya. Ketepatan & kesahihan maklumat dalam blog ini perlu dibandingkan dengan sumber-sumber lain agar tidak terjadi anggapan penyebaran maklumat palsu atau fitnah. Sebarang maklumbalas berkaitan boleh diajukan kepada Abe di queachmad [at] queachmad [dot] com"

Klik LIKE & join Abe di Facebook

Please wait..15 SecondsX

QUE ACHMAD DOT COM


KELAB BLOGGER BEN ASHAARI


GOOGLE +

NETWORKEDBLOGS

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

SENARAI ENTRI

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

CARIAN ENTRI

Loading...
Hak Cipta Que Achmad Dot Com @ 2010 (www.queachmad.com). Powered by Blogger.

Featured Posts