KAMERA AES Terus KENA SELIMUT...

Kamera AES terus kena selimut....Lokasi berikutnya?

Lokasi : Teluk Intan - Bidor

10 comments:

Anonymous at: 11/24/2012 10:23 pm said...

terbaru,kamera ini dipasang di tepi jalan secara boleh ubah.saya dpt kesan ada 1 kamera di laluan Tk Intan-Simpang 4 berhampiran trafik light ladanf Sri Intan.

{ Leeza dayasari [santai leeza] } at: 11/25/2012 12:06 am said...

lagi ditutup..

{ Paly } at: 11/26/2012 1:38 pm said...

aduss...bijak gak...kene tutup lagi..haha

{ Bro Framestone } at: 11/26/2012 1:46 pm said...

Curi gambar ini boleh?

{ AQu Mad } at: 11/26/2012 3:51 pm said...

kat sarawak lom ada lagi kamera neh

{ Leeza dayasari [santai leeza] } at: 11/27/2012 12:33 am said...

selubung lagi...

{ PRINCESS FARISHA } at: 11/27/2012 12:19 pm said...

singgah sini nak jemput join segmen : http://diarisedetiklebihfarisha.blogspot.com/2012/11/pencarian-bloglist-musim-1-diari-farisha.html

{ SyAmSuL AnUaR } at: 11/28/2012 1:23 pm said...

cantik je dorg balut camera AES..hahaha

{ Hud Aikara } at: 4/23/2013 11:21 am said...

pelik ye..benda yg boleh kurangkan kelajuan, memperingatkan pemandu supaya jangan laju dan berhati2 di jalan raya dianggap sesuatu yg tak wajar. Kenapa? sebab kita tahu sikap kita bagaimana. Benda2 macam ni bakal melambatkan dan bakal melecehkan kita. Mana boleh slow-slow kat jalan ye tak? yang mati org lain...lantaklah. tak mungkin ah kita akan kemalangan..ye tak? kalau semua benda kita nak politikkan susahlah..ini namanya fanatik.

{ Shower Heater } at: 5/28/2013 3:43 pm said...

Hud Aikara at: 4/23/2013 11:21 <---- komen macam orang takdak akal.

Post a Comment

"Semua artikel dalam blog ini dikongsikan untuk tujuan ilmu pengetahuan dan masih boleh dibincangkan & dipersoalkan kebenarannya. Ketepatan & kesahihan maklumat dalam blog ini perlu dibandingkan dengan sumber-sumber lain agar tidak terjadi anggapan penyebaran maklumat palsu atau fitnah. Sebarang maklumbalas berkaitan boleh diajukan kepada Abe di queachmad [at] queachmad [dot] com"

 

Copyright © 2010 Que Achmad DotCom, All Rights Reserved. Design by DZignine