Saturday, 24 November 2012

KAMERA AES Terus KENA SELIMUT...


Kamera AES terus kena selimut....Lokasi berikutnya?

Lokasi : Teluk Intan - Bidor

10 comments:

Anonymous at: 11/24/2012 10:23 pm said...

terbaru,kamera ini dipasang di tepi jalan secara boleh ubah.saya dpt kesan ada 1 kamera di laluan Tk Intan-Simpang 4 berhampiran trafik light ladanf Sri Intan.

Leeza dayasari [santai leeza] at: 11/25/2012 12:06 am said...

lagi ditutup..

Paly at: 11/26/2012 1:38 pm said...

aduss...bijak gak...kene tutup lagi..haha

Bro Framestone at: 11/26/2012 1:46 pm said...

Curi gambar ini boleh?

AQu Mad at: 11/26/2012 3:51 pm said...

kat sarawak lom ada lagi kamera neh

Leeza dayasari [santai leeza] at: 11/27/2012 12:33 am said...

selubung lagi...

PRINCESS FARISHA at: 11/27/2012 12:19 pm said...

singgah sini nak jemput join segmen : http://diarisedetiklebihfarisha.blogspot.com/2012/11/pencarian-bloglist-musim-1-diari-farisha.html

SyAmSuL AnUaR at: 11/28/2012 1:23 pm said...

cantik je dorg balut camera AES..hahaha

Hud Aikara at: 4/23/2013 11:21 am said...

pelik ye..benda yg boleh kurangkan kelajuan, memperingatkan pemandu supaya jangan laju dan berhati2 di jalan raya dianggap sesuatu yg tak wajar. Kenapa? sebab kita tahu sikap kita bagaimana. Benda2 macam ni bakal melambatkan dan bakal melecehkan kita. Mana boleh slow-slow kat jalan ye tak? yang mati org lain...lantaklah. tak mungkin ah kita akan kemalangan..ye tak? kalau semua benda kita nak politikkan susahlah..ini namanya fanatik.

Shower Heater at: 5/28/2013 3:43 pm said...

Hud Aikara at: 4/23/2013 11:21 <---- komen macam orang takdak akal.

Post a Comment

"Semua artikel dalam blog ini dikongsikan untuk tujuan ilmu pengetahuan dan masih boleh dibincangkan & dipersoalkan kebenarannya. Ketepatan & kesahihan maklumat dalam blog ini perlu dibandingkan dengan sumber-sumber lain agar tidak terjadi anggapan penyebaran maklumat palsu atau fitnah. Sebarang maklumbalas berkaitan boleh diajukan kepada Abe di queachmad [at] queachmad [dot] com"

Post Terbaik Que Minggu Ini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Welcome

Welcome

Exchange Bloglist Que

Sahabat Que

Search Blog Que

Loading...

Follow us on Facebook

Hak Cipta Que Achmad @ 2010 (www.queachmad.com). Powered by Blogger.

Klik LIKE & join Abe di Facebook

Please wait..15 SecondsX

Google+ Followers

Bloglist Que I

Que Achmad menulis...

Sahabat, Abe alu-alukan komen korang semua kat 'entri2' Abe.. Senang je caranya: Korang Klik pada Tajuk Entri, pastu 'Post A Comments' je.. Terima Kasih, Jasamu Dikenang.. Pe2 hal, email je Abe di: queachmad@queachmad.com