Sahabat Que 'Silent Readers'

KAMERA AES Terus KENA SELIMUT...

11/24/2012 07:31:00 pm

Kamera AES terus kena selimut....Lokasi berikutnya?

Lokasi : Teluk Intan - Bidor

You Might Also Like

10 comments

  1. terbaru,kamera ini dipasang di tepi jalan secara boleh ubah.saya dpt kesan ada 1 kamera di laluan Tk Intan-Simpang 4 berhampiran trafik light ladanf Sri Intan.

    ReplyDelete
  2. aduss...bijak gak...kene tutup lagi..haha

    ReplyDelete
  3. kat sarawak lom ada lagi kamera neh

    ReplyDelete
  4. singgah sini nak jemput join segmen : http://diarisedetiklebihfarisha.blogspot.com/2012/11/pencarian-bloglist-musim-1-diari-farisha.html

    ReplyDelete
  5. cantik je dorg balut camera AES..hahaha

    ReplyDelete
  6. pelik ye..benda yg boleh kurangkan kelajuan, memperingatkan pemandu supaya jangan laju dan berhati2 di jalan raya dianggap sesuatu yg tak wajar. Kenapa? sebab kita tahu sikap kita bagaimana. Benda2 macam ni bakal melambatkan dan bakal melecehkan kita. Mana boleh slow-slow kat jalan ye tak? yang mati org lain...lantaklah. tak mungkin ah kita akan kemalangan..ye tak? kalau semua benda kita nak politikkan susahlah..ini namanya fanatik.

    ReplyDelete
  7. Hud Aikara at: 4/23/2013 11:21 <---- komen macam orang takdak akal.

    ReplyDelete

"Semua artikel dalam blog ini dikongsikan untuk tujuan ilmu pengetahuan dan masih boleh dibincangkan & dipersoalkan kebenarannya. Ketepatan & kesahihan maklumat dalam blog ini perlu dibandingkan dengan sumber-sumber lain agar tidak terjadi anggapan penyebaran maklumat palsu atau fitnah. Sebarang maklumbalas berkaitan boleh diajukan kepada Abe di queachmad [at] queachmad [dot] com"

Search Blog QueAchmad