Thursday, 29 November 2012

Gambar CHRISTIANO RONALDO Mula Pakai KOPIAH?


Ronaldo pakai kopiah.?.. Seandainya benar....Semoga Allah membuka pintu hidayah kepada beliau yg telah byk membantu penduduk Gaza...

4 comments:

Paly at: 11/28/2012 6:22 pm said...

harap2 macam tu lah :)

Leeza dayasari [santai leeza] at: 11/28/2012 11:23 pm said...

moga dipermudahkan setiap perkara.

feat3 at: 11/29/2012 2:29 am said...

macam cap jer tuh... xpe lah, husnuzon sket :)))

Leeza dayasari [santai leeza] at: 11/29/2012 5:23 pm said...

singgah lagi.

Post a Comment

"Semua artikel dalam blog ini dikongsikan untuk tujuan ilmu pengetahuan dan masih boleh dibincangkan & dipersoalkan kebenarannya. Ketepatan & kesahihan maklumat dalam blog ini perlu dibandingkan dengan sumber-sumber lain agar tidak terjadi anggapan penyebaran maklumat palsu atau fitnah. Sebarang maklumbalas berkaitan boleh diajukan kepada Abe di queachmad [at] queachmad [dot] com"

Post Terbaik Que Minggu Ini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Welcome

Welcome

Exchange Bloglist Que

Sahabat Que

Search Blog Que

Loading...

Follow us on Facebook

Hak Cipta Que Achmad @ 2010 (www.queachmad.com). Powered by Blogger.

Klik LIKE & join Abe di Facebook

Please wait..15 SecondsX

Google+ Followers

Bloglist Que I

Que Achmad menulis...

Sahabat, Abe alu-alukan komen korang semua kat 'entri2' Abe.. Senang je caranya: Korang Klik pada Tajuk Entri, pastu 'Post A Comments' je.. Terima Kasih, Jasamu Dikenang.. Pe2 hal, email je Abe di: queachmad@queachmad.com