[KEJAM] Seorang Ibu Sanggup Potong Kedua Tangan Anaknya Berusia 8 Tahun | KISAH NYATA KISAH BENAR

[KEJAM] Seorang Ibu Sanggup Potong Kedua Tangan Anaknya Berusia 8 Tahun | KISAH NYATA KISAH BENAR | Seorang budak lelaki berusia 8-tahun menderita akibat kedua-dua tangan dipotong.


Di wilayah Henan negara China seorang kanak-kanak lelaki berusia 8 tahun yang dikenali sebagai Chu Chu yang hanya boleh berbaring di atas katil hospital, tidak dapat menggerakan kedua tangannya, setelah kedua-dua  tangan beliau dipotong oleh seseorang.
baca lagi klik TAJUK ENTRI ni

Perkara ini membuatkan orang ramai sangat terkejut. Siapakah yang melakukan perkara yang sedemikian. Datuk sebelah bapa Chu Chu ini menerangkan apa yang berlaku, bagaimana dia menemui Chu Chu berdarah dan tanpa tangan, kemudian dia menghubungi polis, dan di mana dia menjumpai tangan Chu Chu dalam tandas.

Bapa Chu Chu menjelaskan bahawa isterinya mengesyaki dia mempunyai hubungan sulit tetapi bertintak kejam keatas anak mereka. Ibu budak itu mengakui bahawa dia memotong tangan Chu Chu ini. Keluarganya berkata, dia adalah pesakit mental dan dia telah ditemui di sebuah hospital mental di Wuhan.

potong-tangan

5 comments:

{ eray ayang } at: 3/05/2014 12:21 pm said...

pening terus bila baca post nie
manusia yang dah tak waras je sanggup buat macam nie

harap tangan dia boleh bersambung semula

{ Norma NML } at: 3/05/2014 12:45 pm said...

Org negara China ni pelik2..especially yg daerah pedalaman..hisshh..ngeri..nauzubillah..

{ Che Akak } at: 3/05/2014 2:10 pm said...

jahat punya mak...kerat tangan dia balik,biar dia rasa pulak

{ Lee Soon Vun } at: 3/12/2014 11:25 pm said...

Gila punya mak.

Siot lu

Anonymous at: 10/02/2014 2:33 pm said...

Ini bkn mak atau manusia dia ni dalam kategori lebih hina dari binatang

Post a Comment

"Semua artikel dalam blog ini dikongsikan untuk tujuan ilmu pengetahuan dan masih boleh dibincangkan & dipersoalkan kebenarannya. Ketepatan & kesahihan maklumat dalam blog ini perlu dibandingkan dengan sumber-sumber lain agar tidak terjadi anggapan penyebaran maklumat palsu atau fitnah. Sebarang maklumbalas berkaitan boleh diajukan kepada Abe di queachmad [at] queachmad [dot] com"

 

Copyright © 2010 Que Achmad DotCom, All Rights Reserved. Design by DZignine