[TERKINI] 5 Artikel FACEBOOK Shariman Omar Timbulkan Kemarahan | WARGA FACEBOOK NYATA BERANG

[TERKINI] 5 Artikel FACEBOOK Shariman Omar Timbulkan Kemarahan | WARGA FACEBOOK NYATA  BERANG | Status artikal facebook seorang lelaki yang bernama Shariman Omar ternyata menimbulkan kemarahan orang ramai terutama rakyat Kelantan.


Status yang di tulis ketika setuasi di mana pesawat Mas MH370 yang kini hilang #PRAY4MH370. 
baca lagi klik TAJUK ENTRI ni

Status nya  nyata menghina Mohd Fariq penolong juruterbang yang hilang di sebabkan beliau berasal dari KELANTAN.

Kini wajah Shariman di sebar kan secara meluas di laman-laman sosial rata-rata orang ramai bengang dengan status ini, Admin berharap jika betul lelaki yang bernama Shariman Omar ini bersalah atau tidak bersalah beliau perlu tampil memberi penjelasan perkara yang sebenar bagi mengelakan kemarahan berterusan pihak-pihak tertentu .

Artikel Menarik Lainnya



7 comments:

Norma NML said...

SO ada masalah fikiran bercelaru kot ...

Nuzime Si Pari Pari Putih said...

Pesakit mental barangkali dia ni... Kalau pilot tu kelahiran negeri lain pun kalau nak terjadi... kena jugak... cakap ikut kaki ke apa dia ni???

Anonymous said...

Skrang ni memang ramai keyboard warrior tapi sy tak pecaya orang melayu berani tunjuk muka sebenar bila mmaki macam ni. Tengok saja blogger papa gomo tak mgaku diri sendiri. Sy rasa ni misti kena hack kot. Bila internet down sy selalu gak online kat cc & banyak kali sy tolong orang sign out akaun fb yg ditinggal macam tu je on pc. Kalau kena yg nakal habis lah awk. Kalau bangsa selain melayu sy pecaya lah berani mmaki guna akaun sebenar. Tengok je berapa ramai yg kena tangkap ari tu coz hina sultan. Ada gak melayu yg berani tapi biasanya derang tu org ada pengaruh kalu takat dia ni org biasa mcm sy kurang pcayala berani tunjuk muka.

mansor said...

kalau kita jumpa muka macam ni kita kerat hidungnya .....

mansor said...

kalau kita jumpa muka macam ni kita kerat hidungnya .....

Anonymous said...

kesian dia ni kan.. negara di timpa ujian dia masih lagi bole mencaci hamba ciptaan allah...
may god bless him...

Anonymous said...

gambar yg pki cap 2 mmg sharimal sendiri, ak knl dia ni secara pribadi... mmg karat biru... piang... cukup benci ngan kelantan terutama Tuan Guru

Post a Comment

"Semua artikel dalam blog ini dikongsikan untuk tujuan ilmu pengetahuan dan masih boleh dibincangkan & dipersoalkan kebenarannya. Ketepatan & kesahihan maklumat dalam blog ini perlu dibandingkan dengan sumber-sumber lain agar tidak terjadi anggapan penyebaran maklumat palsu atau fitnah. Sebarang maklumbalas berkaitan boleh diajukan kepada Abe di queachmad [at] queachmad [dot] com"

Klik LIKE & join Abe di Facebook

Please wait..15 SecondsX

QUE ACHMAD DOT COM


KELAB BLOGGER BEN ASHAARI


GOOGLE +

NETWORKEDBLOGS

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

SENARAI ENTRI

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

CARIAN ENTRI

Loading...
Hak Cipta Que Achmad Dot Com @ 2010 (www.queachmad.com). Powered by Blogger.

Featured Posts