[TERKINI] Remaja Ini Jadi Terkenal Kerana Keazamannya Melakukan Pembedahan Plastik | PELIK TAPI BENAR

[TERKINI] Remaja Ini Jadi Terkenal Kerana Keazamannya Melakukan Pembedahan Plastik | PELIK TAPI BENAR | Namanya ialah Milliken, seorang remaja berusia 19 tahun dari Thailand. 


Dia sangat terkenal dalam  forum Thai untuk transformasi dan keazaman untuk memiliki rupa yang menarik. Mari kita lihat gambar di bawah:
baca lagi & lagi gambar klik TAJUK ENTRI ni
Perbezaan di antara sebelum dan selepas pembedahan plastik
 

 
 

4 comments:

{ Farah Waheda Wahid } at: 6/03/2014 9:49 am said...

totally berubah, kita yang islam ni janganlah buat pulak yer... hu hu hu...

{ Rayyan Raeez } at: 6/04/2014 12:16 am said...

Mmg cantik...famous;tp tgk sekali rsanye sakit yg amat..syukurlah atas kurniaan yg Allah berikan ;walaupon xsecantik mane

{ Rayyan Raeez } at: 6/04/2014 12:18 am said...

Mmg handsome..cantik,tp seksanye bg kita yg beragama islam merubah kejadian Allah,bt yg non muslim it's ok,ckplh ape yg Allah berikan ats kurniaaNYE,apepon doc yg membuatnye mmg terbaik...totally perfect face,good job;-)

{ Rayyan Raeez } at: 6/04/2014 12:18 am said...

Mmg cantik...famous;tp tgk sekali rsanye sakit yg amat..syukurlah atas kurniaan yg Allah berikan ;walaupon xsecantik mane

Post a Comment

"Semua artikel dalam blog ini dikongsikan untuk tujuan ilmu pengetahuan dan masih boleh dibincangkan & dipersoalkan kebenarannya. Ketepatan & kesahihan maklumat dalam blog ini perlu dibandingkan dengan sumber-sumber lain agar tidak terjadi anggapan penyebaran maklumat palsu atau fitnah. Sebarang maklumbalas berkaitan boleh diajukan kepada Abe di queachmad [at] queachmad [dot] com"

 

Copyright © 2010 Que Achmad DotCom, All Rights Reserved. Design by DZignine