[EKSKLUSIF] Gambar Rozita Che Wan Dulu Dan Kini | 3 GAMBAR MENARIK

[EKSKLUSIF] Gambar Rozita Che Wan Dulu Dan Kini | 3 GAMBAR MENARIK | Rozita Che Wan sekarang nie kian meniti bibir namanya di setiap peminat utamanya lelaki. Ye ke?

 
Tapi tahukah anda dan pernahkah anda melihat bagaimana wajah selebriti yang berstatus isteri kepada Zain Saidin ini sebelum bergelar artis?
baca lagi & lagi gambar klik TAJUK ENTRI niGambar di atas adalah Rozita yang menghiasi majalah Remaja semasa berusia 19 tahun.
 

 Manakala gambar ini pula adalah gambar perkahwinan Rozita Che Wan dahulu. Berbeza kan dengan wajah dahulu dan sekarang?

sumber

Artikel Menarik Lainnya



5 comments:

Norma NML said...

hmm..memang berbeza..teknik make up kah itu :-)

Farah Waheda Wahid said...

lain benar rupanya dulu dan sekarang kann?

Anonymous said...

Dulu muda sekarang dah meningkat tua,lagi pun dah hilang originality,dan tak boleh berkasar sangat dengan muka artificial nei,silap-silap gomoi lari adjustment hidung tu,kena masuk klinik specialist le pulak sebab tu manusia suka kepada yang original tok sey yang bedah dan cucuk-cucuk.Kepuasan dan nikmat tak seberapa,nak maintaince rupa memakan masa dan belanja yang besar.Bedak sejuk tak main le sekurang-kurang nya nak kena sapu SK-11.

Bannister Road said...

membosankan.. poyo je laa artis2 ni.. ntah apa2..

Bannister Road said...

membosankan.. poyo je laa artis2 ni.. ntah apa2..

Post a Comment

"Semua artikel dalam blog ini dikongsikan untuk tujuan ilmu pengetahuan dan masih boleh dibincangkan & dipersoalkan kebenarannya. Ketepatan & kesahihan maklumat dalam blog ini perlu dibandingkan dengan sumber-sumber lain agar tidak terjadi anggapan penyebaran maklumat palsu atau fitnah. Sebarang maklumbalas berkaitan boleh diajukan kepada Abe di queachmad [at] queachmad [dot] com"

Klik LIKE & join Abe di Facebook

Please wait..15 SecondsX

QUE ACHMAD DOT COM


KELAB BLOGGER BEN ASHAARI


GOOGLE +

NETWORKEDBLOGS

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

SENARAI ENTRI

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

CARIAN ENTRI

Loading...
Hak Cipta Que Achmad Dot Com @ 2010 (www.queachmad.com). Powered by Blogger.

Featured Posts