Sahabat Que 'Silent Readers'

[EKSKLUSIF] Gambar Rozita Che Wan Dulu Dan Kini | 3 GAMBAR MENARIK

6/03/2014 01:00:00 pm

[EKSKLUSIF] Gambar Rozita Che Wan Dulu Dan Kini | 3 GAMBAR MENARIK | Rozita Che Wan sekarang nie kian meniti bibir namanya di setiap peminat utamanya lelaki. Ye ke?

 
Tapi tahukah anda dan pernahkah anda melihat bagaimana wajah selebriti yang berstatus isteri kepada Zain Saidin ini sebelum bergelar artis?
baca lagi & lagi gambar klik TAJUK ENTRI niGambar di atas adalah Rozita yang menghiasi majalah Remaja semasa berusia 19 tahun.
 

 Manakala gambar ini pula adalah gambar perkahwinan Rozita Che Wan dahulu. Berbeza kan dengan wajah dahulu dan sekarang?

sumber

You Might Also Like

5 comments

  1. hmm..memang berbeza..teknik make up kah itu :-)

    ReplyDelete
  2. lain benar rupanya dulu dan sekarang kann?

    ReplyDelete
  3. Dulu muda sekarang dah meningkat tua,lagi pun dah hilang originality,dan tak boleh berkasar sangat dengan muka artificial nei,silap-silap gomoi lari adjustment hidung tu,kena masuk klinik specialist le pulak sebab tu manusia suka kepada yang original tok sey yang bedah dan cucuk-cucuk.Kepuasan dan nikmat tak seberapa,nak maintaince rupa memakan masa dan belanja yang besar.Bedak sejuk tak main le sekurang-kurang nya nak kena sapu SK-11.

    ReplyDelete
  4. membosankan.. poyo je laa artis2 ni.. ntah apa2..

    ReplyDelete
  5. membosankan.. poyo je laa artis2 ni.. ntah apa2..

    ReplyDelete

"Semua artikel dalam blog ini dikongsikan untuk tujuan ilmu pengetahuan dan masih boleh dibincangkan & dipersoalkan kebenarannya. Ketepatan & kesahihan maklumat dalam blog ini perlu dibandingkan dengan sumber-sumber lain agar tidak terjadi anggapan penyebaran maklumat palsu atau fitnah. Sebarang maklumbalas berkaitan boleh diajukan kepada Abe di queachmad [at] queachmad [dot] com"

Search Blog QueAchmad