Sahabat Que 'Silent Readers'

Cara Urut, Besarkan Dan Panjangkan Zakar Menggunakan Minyak Lintah Belacak Tok Jali

2/17/2017 02:07:00 pm


Cara Urut, Besarkan Dan Panjangkan Zakar Menggunakan Minyak Lintah Belacak Tok Jali

Kali ni Abe nak kongsikan sedikit Cara Urut, Besarkan Dan Panjangkan Zakar Menggunakan Minyak Lintah Belacak Tok Jali. Mungkin ramai orang yang tertunggu-tunggu dengan perkongsian Abe kali ni. InsyaAllah, semoga ianya bermanfaat. Kebanyakan lelaki merasakan zakar mereka tidak menepati saiz yang sepatutnya. Purata zakar normal lelaki dewasa Asia ialah sekitar 4 inci hingga 6 inci. Namun perlu diingatkan bahawa kebanyakan lelaki tidak mencapai saiz zakar yang optima.


FAKTA YANG ANDA PERLU TAHU
 1. Fakta: 60% lelaki ASIA mengalami lemah tenaga batin
 2. Fakta: Pada umur lebih 30 tahun, lebih 82% lelaki tidak dapat mengekalkan ereksi ketegangan zakar seperti pada umur 20 tahun dahulu.
 3. Fakta: 9% lelaki memiliki saiz zakar yang kecil daripada yang sepatutnya mereka miliki.
 4. Fakta: Purata masa bertahan untuk lelaki dalam hubungan seksual hanya 5-8 minit.
 5. Fakta: 75% wanita tidak pernah berasa puas ketika hubungan seks dengan pasangannya.
 6. Fakta: 2/3 wanita di dunia tidak berpuas hati dengan saiz zakar pasangan mereka.
 7. Fakta: Lebih daripada 75% wanita di dunia mahu zakar yang besar dan panjang


Tujuan Urut Zakar. Terdapat beberapa pendekatan serta tujuan mengurut zakar:
 1. Bagi mengubati tanda-tanda awal penyakit mati pucuk dan lemah tenaga batin.
 2. Untuk mengatasi masalah pancutan awal atau ejakulasi pramatang.
 3. Bagi meningkatkan keampuhan dan keupayaan zakar - supaya zakar menegak lebih tegar dan galak, condong ke atas dan timbul urat-urat zakar serta kepala zakar kembang dengan garang seperti singa apabila menghadapi isteri ketika persetubuhan.
 4. Untuk meredakan gejolak nafsu - terutama kepada lelaki bujang atau suami yang berjauhan dari isteri (tanpa mengeluarkan air mani) serta mengelak dari maksiat zina.
 5. Sebagai latihan untuk menghadapi situasi sebenar persetubuhan. Urut batang dengan latihan pernafasan tertentu boleh membantu suami mengawal kepala zakar untuk mengembang dan menguncup untuk kepuasan jimak pihak isteri. Sekaligus amalan urut ini berfungsi membantu suami tahan lama ketika bersetubuh.
Maka atas sebab ini kaedah mengurut boleh meningkatkan zakar ke tahap yang lebih besar dan panjang. Abe syorkan korang semua gunakan Minyak Lintah Belacak Tok Jali ni untuk mengurut zakar korang.

 1. Mengurut zakar untuk memanjangkannya elok dilakukan pada awal pagi. Sapukan sedikit minyak lintah pada tapak tangan dan gosok dengan laju untuk memanaskannya.
 2. Tarik nafas dalam-dalam. Kemutkan dubur, genggam pangkal batang zakar dengan tangan kanan menggunakan ibu jari dan jari telunjuk.
 3. Lurutkan batang zakar itu membawa tangan ke hujung zakar tapi hendaklah anda berhenti bila sampai ke takuk zakar. Dengan cara ini, anda menghantar lebih banyak darah ke dalam kepala zakar dan dikunci tenagannya oleh cengkaman tangan tadi. Tahan nafas selama 7 kiraan sambil mengekalkan cengkaman itu. Kemudian lepaskan.
 4. Lenturkan batang zakar ke arah paha kanan dubur. Kemudian lepaskan lenturan itu. Lakukan sebanyak 21 kali.
 5. Lenturkan batang zakar ke arah paha kiri dubur. Kemudian lepaskan lenturan itu. Lakukan sebanyak 21 kali.
 6. Pegang kepala zakar, pusingkan zakar mengikut jarum jam sebanyak 21 pusingan. Kemudian lakukan yang sama pada arah berlawanan jarum jam.
Cara Urut Untuk Keraskan Zakar Menggunakan Minyak Lintah Belacak Tok Jali
 • Sebelum tidur ambil sedikit minyak dan gosokkan dengan laju pada tapak tangan untuk memanaskannya ketika mengurut.
 • Letakkan sedikit minyak tersebut pada jari-jari tangan dan urut kelengkang iaitu antara dubur ke telur zakar ( seakan- akan Istibra selepas kencing ). Tekan sedikit dan pastikan anda urut sehala saja, yakni dari dubur mengarah ke telur. zakar. Lakukan sebanyak 7 kali. 
 • Kesan dari amalan ini akan dapat dilihat pada malam itu juga, di mana zakar akan menegang dengan galak sekitar 3 pagi sehingga waktu solat subuh. Amalkan ia kalau boleh pada setiap malam sebelum anda tidur terutama ketika cuaca sejuk supaya ligament dan urat-urat zakar berada pada tahap kecergasan yang terbaik.

Cara Urut Untuk Angin Pada Batang Zakar
 • Semasa bangun dari tidur, selatkan pangkal batang zakar (kawasan yang berhampiran dengan bumi zakar) menggunakan jari telunjuk dan jari tengah tangan kanan atau tangan kiri. Hujung jari-jari itu menekan ke pangkal zakar sambil mengurut-urutnya ke atas dan ke bawah. Lakukan selama kira-kira 2 minit atau hitungan 99 kali. 
 • Lakukan pada setiap pagi kerana amalan ini akan memecahkan lemak dan angin dari berkumpul pada pangkal zakar. Ianya juga dapat mengelakkan dari berlakunya tersimpul urat buah zakar apabila usia meningkat tua. 
Cara Urut Zakar Untuk Menahan Mani


 • Menurut kitab Tajul Muluk dan Rawd-at-Tirr, mengurut menggunakan minyak urut yang khas boleh membantu lelaki bertahan lebih lama ketika bersetubuh. Caranya ialah dengan mengurut sehala dari pangkal zakar menghala ke hujung zakar, berulang-ulang kali. 
 • Tempatkan ibu jari di bahagian atas batang zakar, jari tengah di bahagian bawahnya. Lakukan urutan selama 2 minit atau 99-kali hitungan. Latihan ini boleh dilakukan pada bila-bila waktu lapang, kecuali pada waktu Zohor dan Maghrib. 
Cara Urut Zakar Melalui Persetubuhan
 • Zakar adalah anggota tubuh yang sukar dikawal oleh minda. Adalah sukar bagi lelaki normal untuk memerintahkan zakarnya menegang mengikut sesuka hati. Ereksi atau ketegangan zakar antara lain digerakkan oleh deria penglihatan, sentuhan dan bau yang menghantar mesej ke otak untuk merembes hormon jantan dan seterusnya mengarah zakar untuk tegak kerana terangsang atau berahi apabila bersama wanita.
 • Oleh kerana saiz, tahap kekerasan dan bentuk zakar merupakan faktor-faktor bagi memudahkan isteri mencapai klimaks dan inzal, maka disebutkan bahawa teknik mengurut zakar pada liang faraj isteri adalah satu latihan yang perlu dipelajari oleh suami. Salah satu cara bagi memuaskan isteri ialah dengan membuat faraj isteri dapat merasakan zakar mengurut dan mengusap keseluruhan liang faraj atau vagina dalam setiap dayungan.

Ini akan hanya dapat dilakukan apabila suami dapat mengawal kepala zakarnya agar boleh kembang dan kuncup apabila dikehendaki. 

Tekniknya adalah seperti berikut:
* dayungan masuk - kuncupkan kepala zakar apabila menusuk ke dalam faraj
* dayungan keluar - kembangkan kepala zakar apabila menarik zakar dari faraj.

Melalui cara yang Abe sebutkan tadi, isteri akan merasa seluruh urat-urat di dalam farajnya dibelai dan diusap oleh zakar, dan ini akan memberi nikmat dan kelazatan seks yang tidak terhingga pada isteri. 

Cara melatih zakar untuk responsif kembang-kuncup ialah melalui urutan dan perlu disertai dengan kaedah pernafasan tertentu. Ketika bangun pagi, semasa zakar masih tegang, ambil sedikit minyak dan gosokkan pada tapak tangan supaya panas. Tuam tapak tangan pada bahagian pinggang dan urut dari hala atas ke bawah.

Macamana nak dapatkan Minyak Lintah Belacak Tok Jali? Korang hubungi segera nombor ni:

014 6136 232 Hezlee | 014 6136 232 Hezlee | 014 6136 232 Hezlee

Harga:

RM74.90 (semenanjung Malaysia)
RM79.90 (Sabah & Sarawak)

You Might Also Like

1 comments

 1. Good entri...persediaan awal sebelum kahwin..hehe..

  ReplyDelete

"Semua artikel dalam blog ini dikongsikan untuk tujuan ilmu pengetahuan dan masih boleh dibincangkan & dipersoalkan kebenarannya. Ketepatan & kesahihan maklumat dalam blog ini perlu dibandingkan dengan sumber-sumber lain agar tidak terjadi anggapan penyebaran maklumat palsu atau fitnah. Sebarang maklumbalas berkaitan boleh diajukan kepada Abe di queachmad [at] queachmad [dot] com"


Search Blog QueAchmad