[TERKINI] Alat Cangih Untuk Menjadikan Hidung Mancung | Beauty Lift High Nose

[TERKINI] Alat Cangih Untuk Menjadikan Hidung Mancung | Beauty Lift High Nose | Berita baik bagi anda yang ingin memiliki hidung yang mancung kerana kini terdapat cara yang lebih murah berbanding dengan melakukan pembedahan plastik.


Beauty Lift High Nose dari Jepun adalah sebuah alat yang mampu membuatkan hidung anda menjadi mancung dengan bantuan tambahan iaitu alat getaran (vibrator) di dalamnya.

Tiada keterangan seberapa mancung hidung yang boleh dibentuk, akan tetapi dengan harga sebanyak US $ 83 (sekitar RM280) sudah mampu untuk memastikan hidung anda mancung dan kosnya lebih murah berbanding dengan pembedahan plastik.

Artikel Menarik Lainnya1 comments:

Farah Waheda Wahid said...

macam2 teknologi sekarang ye tak???

Post a Comment

"Semua artikel dalam blog ini dikongsikan untuk tujuan ilmu pengetahuan dan masih boleh dibincangkan & dipersoalkan kebenarannya. Ketepatan & kesahihan maklumat dalam blog ini perlu dibandingkan dengan sumber-sumber lain agar tidak terjadi anggapan penyebaran maklumat palsu atau fitnah. Sebarang maklumbalas berkaitan boleh diajukan kepada Abe di queachmad [at] queachmad [dot] com"

Klik LIKE & join Abe di Facebook

Please wait..15 SecondsX

QUE ACHMAD DOT COM


KELAB BLOGGER BEN ASHAARI


GOOGLE +

NETWORKEDBLOGS

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

SENARAI ENTRI

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

CARIAN ENTRI

Loading...
Hak Cipta Que Achmad Dot Com @ 2010 (www.queachmad.com). Powered by Blogger.

Featured Posts