Sahabat Que 'Silent Readers'

Kenapa Pentingnya Whatsapp Penjual? | KELEBIHAN PADA PELANGGAN

7/14/2016 01:49:00 pm



Kenapa Pentingnya Whatsapp Penjual? | KELEBIHAN PADA PELANGGAN

1) Boleh jadi... awak nak tanya je.. tapi taknak beli..
xpe.. janji awak whatsapp.. so kami dah ada no awak...

2) Boleh jadi, lepas sebulan awak tergerak nak beli. Atau baru dapat gaji, so senang awak dah save no kita, awak bleh whatsapp je..

3) Boleh jadi, nanti ada promo, kami bleh bagi tahu..KHAS untuk yang pernah whatsapp sahaja.

4) Boleh jadi, awak lupa untuk buat pembayaran, kami tolong ingkatkan melalui broadcast

5) Boleh jadi, awak tak berminat dan nak tahu harga je, tapi bila kami share broadcast 'yang menarik' awak terus berminat...

6) Boleh jadi, lepas ni awak dapat info percuma walaupun awak tak beli...

Semua bleh jadi...... tapi kalau awak complain kenapa perlu PM.. awak pergi la beli kat kedai.. jangan bising kat kami jual online ni...

- Tulisan: Norfa Nil

You Might Also Like

0 comments

"Semua artikel dalam blog ini dikongsikan untuk tujuan ilmu pengetahuan dan masih boleh dibincangkan & dipersoalkan kebenarannya. Ketepatan & kesahihan maklumat dalam blog ini perlu dibandingkan dengan sumber-sumber lain agar tidak terjadi anggapan penyebaran maklumat palsu atau fitnah. Sebarang maklumbalas berkaitan boleh diajukan kepada Abe di queachmad [at] queachmad [dot] com"

Search Blog QueAchmad