[EKSKLUSIF] GAMBAR Keadaan Palestin Pada Tahun 1900 Sebelum Dijajah Israel | GAMBAR KHAS EKSKLUSIF

[EKSKLUSIF] GAMBAR Keadaan Palestin Pada Tahun 1900 Sebelum Dijajah Israel | GAMBAR KHAS EKSKLUSIF  | Beginilah keadaan Palestin  pada tahun 1900 jauh sebelum penjajahan Israel.


Dalam gambar-gambar di bawah ini terlihat jelas aktiviti warga Palestin yang normal seperti berniaga, beribadah dll.
baca lagi & lagi gambar klik TAJUK ENTRI ni

Selain itu turut kelihatan keadaan warga Palestin yang maju terlihat dari bangunan dan gedung-gedungnya tidak seperti sekarang ini di mana semua itu direnggut oleh kebiadaban Zionis dan sekutunya.


Sekarang ini….


sumber

1 comments:

Anonymous at: 8/04/2014 8:24 pm said...

Apakah Malaysia pun akan jadi begitu lantaran pelahabnya pemimpin menjual tanah kepada orang asing (S'pore) diJohor, Melaka dan negeri-negeri lain. Apakah pembelinya Singapura jati atau proksi kepada Israel. Kewangan Isreal amat kukuh, pemimpin Malaysia perlukan wang untuk bermegah-megah, lantaran itu berapa luas atau banyak tanah kita yang telah terjual tanpa pengetahuan rakyat jelata. Itulah yang berlaku di Palestin seawalnya dahulu. Mula-mula beli tanah Palestin, selepas dah banyak dibeli, dihalau sesiapa yang tak mahu menjualnya. Bermula rampasan tanah Palestin secara berterusan sehingga hari ini.

Post a Comment

"Semua artikel dalam blog ini dikongsikan untuk tujuan ilmu pengetahuan dan masih boleh dibincangkan & dipersoalkan kebenarannya. Ketepatan & kesahihan maklumat dalam blog ini perlu dibandingkan dengan sumber-sumber lain agar tidak terjadi anggapan penyebaran maklumat palsu atau fitnah. Sebarang maklumbalas berkaitan boleh diajukan kepada Abe di queachmad [at] queachmad [dot] com"

 

Copyright © 2010 Que Achmad DotCom, All Rights Reserved. Design by DZignine