Sahabat Que 'Silent Readers'

[EKSKLUSIF] GAMBAR Keadaan Palestin Pada Tahun 1900 Sebelum Dijajah Israel | GAMBAR KHAS EKSKLUSIF

8/03/2014 09:56:00 pm

[EKSKLUSIF] GAMBAR Keadaan Palestin Pada Tahun 1900 Sebelum Dijajah Israel | GAMBAR KHAS EKSKLUSIF  | Beginilah keadaan Palestin  pada tahun 1900 jauh sebelum penjajahan Israel.


Dalam gambar-gambar di bawah ini terlihat jelas aktiviti warga Palestin yang normal seperti berniaga, beribadah dll.
baca lagi & lagi gambar klik TAJUK ENTRI ni

Selain itu turut kelihatan keadaan warga Palestin yang maju terlihat dari bangunan dan gedung-gedungnya tidak seperti sekarang ini di mana semua itu direnggut oleh kebiadaban Zionis dan sekutunya.


Sekarang ini….


sumber

You Might Also Like

1 comments

  1. Apakah Malaysia pun akan jadi begitu lantaran pelahabnya pemimpin menjual tanah kepada orang asing (S'pore) diJohor, Melaka dan negeri-negeri lain. Apakah pembelinya Singapura jati atau proksi kepada Israel. Kewangan Isreal amat kukuh, pemimpin Malaysia perlukan wang untuk bermegah-megah, lantaran itu berapa luas atau banyak tanah kita yang telah terjual tanpa pengetahuan rakyat jelata. Itulah yang berlaku di Palestin seawalnya dahulu. Mula-mula beli tanah Palestin, selepas dah banyak dibeli, dihalau sesiapa yang tak mahu menjualnya. Bermula rampasan tanah Palestin secara berterusan sehingga hari ini.

    ReplyDelete

"Semua artikel dalam blog ini dikongsikan untuk tujuan ilmu pengetahuan dan masih boleh dibincangkan & dipersoalkan kebenarannya. Ketepatan & kesahihan maklumat dalam blog ini perlu dibandingkan dengan sumber-sumber lain agar tidak terjadi anggapan penyebaran maklumat palsu atau fitnah. Sebarang maklumbalas berkaitan boleh diajukan kepada Abe di queachmad [at] queachmad [dot] com"


Search Blog QueAchmad