Inilah Rahsia FUNGSI Batang AJAIB Dalam Kereta | INFO Yang Masih Ramai TAK TAHU !!!

Inilah Rahsia FUNGSI Batang AJAIB Dalam Kereta | INFO Yang Masih Ramai TAK TAHU !!!RAHSIA NI RAMAI YANG TAK TAHU & RAMAI YANG TAHU TAPI TERUS DIRAHSIAKAN…

signal
RAHSIA ni kalau korang tahu.. MESTI banyak KEMALANGAN jalan raya dapat di elakkan..
RAHSIA tentang satu “BATANG AJAIB” dalam kereta korang…
Sesetengah kereta “benda ni kat belah kanan, ade yg belah kiri..
tak kesah lah belah mana pun, tetap sama “MAGIC” dia.
Nampak tak gambar “anak panah @ arrow” tu?.
√ Kalau “batang ajaib” ni ada di sebelah kiri :
•Batang ni kalau korang tekan ke “BAWAH” magic dia akan menyebabkan orang sekeliling dengan sendiri tahu korang akan belok / masuk ke KIRI.
•Kalau tolak keatas orang belakang tahu korang nak ke KANAN.
√ Kalau “batang ajaib” ni ada sebelah kanan:
•Batang ni kalau korang tekan ke “BAWAH magic dia akan menyebabkan orang sekeliling dengan sendiri tahu korang akan belok / masuk ke KANAN.
•Kalau tolak keatas orang belakang tahu korang nak ke KIRI.
So, dah tahu RAHSIA ” BATANG AJAIB ” ni ?
Jadi, lepas ni kalau nak MASUK SIMPANG, nak SUSUR KELUAR, nak himpit tepi, TOLONG kongsi RAHSIA ni.
JANGAN nak kedekut sangat sampai masuk simpang pun nak rahsia, tak nak orang belakang tahu ko nak ke mana.
Ko ingat SUPPRISE ko tu “SWEET” sangat ?.
Boleh maut ko tahu ?
fb-status
‪#‎RENUNG2KAN‬….. KREDIT FB MUHAMAD SHAHRUL.
sumber: amekaw.com

Artikel Menarik Lainnya



3 comments:

YB Shehan said...

tihihii. baik

luqman zakaria said...

haha..itu je mampu komen sbb kat malaysia nih mmg ramai x tau fungsi batang ajaib tuh

yanie yusuf said...

bagus... tak suka kalau orang tak bagi signal bila nak belok tau..hihih

Post a Comment

"Semua artikel dalam blog ini dikongsikan untuk tujuan ilmu pengetahuan dan masih boleh dibincangkan & dipersoalkan kebenarannya. Ketepatan & kesahihan maklumat dalam blog ini perlu dibandingkan dengan sumber-sumber lain agar tidak terjadi anggapan penyebaran maklumat palsu atau fitnah. Sebarang maklumbalas berkaitan boleh diajukan kepada Abe di queachmad [at] queachmad [dot] com"

Klik LIKE & join Abe di Facebook

Please wait..15 SecondsX

QUE ACHMAD DOT COM


KELAB BLOGGER BEN ASHAARI


GOOGLE +

NETWORKEDBLOGS

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

SENARAI ENTRI

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

CARIAN ENTRI

Loading...
Hak Cipta Que Achmad Dot Com @ 2010 (www.queachmad.com). Powered by Blogger.

Featured Posts