Sahabat Que 'Silent Readers'

Tips Rawat Kulit Sensitif Dan Masalah Kulit

7/04/2020 08:00:00 am


Assalamualaikum. Hari ni Abe nak kongsikan dengan korang Tips Mudah untuk rawat menyelesaikan masalah kulit sensitif. Tips Rawat Kulit Sensitif Dengan KOOLIT.

Abe rekemenkan produk ni sebab ianya amat sesuai untuk korang yang mudah naik ruam dan gatal-gatal. KOOLIT diformulasikan daripada bahan-bahan sangat natural dan ada offer yang bagus untuk orang bermasalah kulit seperti Abe ni. Produk Koolit ni terdiri dari:
1. Koolit Gentle Body Wash
2. Koolit Calming Cream
3. Koolit Soothing Lotion
Sebelum tu, korang boleh tengok dulu 'unboxing KOOLIT' daripada Abe ni



Meh Abe story satu persatu produk-produk KOOLIT... zasssss...


KOOLIT GENTLE BODY WASH
  • Body wash tanpa buih
  • Boleh dibilas tanpa air atau hanya menggunakan tisu basah atau tuala lembab dan ianya juga tidak melekit
  • Sesuai untuk mereka yang ada masalah kulit yang tidak boleh kena air
  • Wangian disahkan selamat oleh perbadanan antarabangsa IFRA
  • Mengandungi Vitamin C & E

KOOLIT SOOTHING LOTION


  • Boleh pakai di muka dan badan
  • Tidak melekit
  • Boleh dijadikan sebagai deodorant
  • Boleh mencerahkan kulit secara semulajadi
  • Kelembapan segera untuk kulit normal dan kulit kering
  • Diperkayakan dengan minyak Jojoba
  • Penyerapan pantas dalam masa 10 saat
  • Vitamin E Semulajadi

KOOLIT CALMING CREAM


  • Boleh melembabkan kulit
  • Melembapkan kulit kering dan kulit kering sensitif
  • Diperkayakan dengan minyak zaitun untuk menjaga kelembapan kulit
  • Vitamin E semulajadi
  • Tanpa wangian
SESUAI UNTUK SEMUA PERINGKAT UMUR
 
Produk KOOLIT sesuai untuk digunakan untuk semua peringkat umur tak kira tua atau muda kerana:

  • Produk KOOLIT mengandungi Ekstrak Akar Manis , ianya sejenis bahan anti-radang, ada 40 kali antioksidan dan boleh mencerahkan kulit secara semulajadi
  • Penyerapan yang pantas
  • Melambatkan proses kehilangan air epidermis (TEWL) 20% dalam masa 24 jam
  • Perubahan ketara dapat dilihat selepas penggunaan selama 4 minggu
  • Terbukti efektif dan harga juga berpatutan
  • Pensijilan GMP
  • Selamat untuk digunakan semua peringkat usia bermula dari bayi
  • Boleh digunakan pada wajah hingga ke seluruh badan
INFO TENTANG KOOLIT

Di sini Abe kongsikan capaian untuk korang akses untuk mendapatkan produk ini.


Facebook : Koolit MY
Instagram : @koolitmy

You Might Also Like

1 comments

  1. Terbaik koolit.. banyak manfaat dan selamat utk digunakan seisi keluarga..

    ReplyDelete

"Semua artikel dalam blog ini dikongsikan untuk tujuan ilmu pengetahuan dan masih boleh dibincangkan & dipersoalkan kebenarannya. Ketepatan & kesahihan maklumat dalam blog ini perlu dibandingkan dengan sumber-sumber lain agar tidak terjadi anggapan penyebaran maklumat palsu atau fitnah. Sebarang maklumbalas berkaitan boleh diajukan kepada Abe di queachmad [at] queachmad [dot] com"

Search Blog QueAchmad