Sahabat Que 'Silent Readers'

Jom Ke Booth Traveloka Di KL2017 Dan Menang Hadiah Bernilai Sehingga RM200,000.00

8/28/2017 09:49:00 pm

Traveloka , Aplikasi Traveloka Percuma , Tawaran hebat Sukan Sea 2017 Bersama Traveloka , Hotel Murah Traveloka, Penerbangan Tambang Murah Traveloka, Traveloka Travel Online Rasmi KL2017

Sukan SEA telahpun bermula dari 19 Ogos 2017 sehingga 30 Ogos 2017 ini. Alhamdulillah kali ini, Malaysia sekali lagi diberi peluang untuk menjadi tuan rumah Sukan SEA (KL2017). 

Traveloka The Gold Sponsor

Traveloka turut menjadi Penaja EMAS untuk Sukan SEA ke 29 2017. Kolaborasi yang hebat bersempena Sukan SEA 2017 (KL2017), Traveloka menawarkan tawaran hebat promosi istimewa penerbangan dan juga penginapan sepanjang berlangsungnya Sukan SEA 2017. Traveloka telah di lantik sebagai official online travel partner for KL2017.

Traveloka , Aplikasi Traveloka Percuma , Tawaran hebat Sukan Sea 2017 Bersama Traveloka , Hotel Murah Traveloka, Penerbangan Tambang Murah Traveloka, Traveloka Travel Online Rasmi KL2017

Sebagai Penaja EMAS untuk Sukan SEA ke 29 2017 (KL2017), Traveloka telah membuka booth di Bukit Jalil dan pelbagai program serta pertandingan menarik diadakan di Booth Traveloka di mana korang berpeluang untuk memenangi hadiah bernilai sehingga RM200,000. Wah, menarik... Jom sama-sama kita singgah ke Booth Traveloka dan join pertandingan menarik yang telah disediakan khas untuk kita semua. Masih lagi berbaki 2 hari untuk kita join, jangan lepaskan peluang keemasan ini...

Abe jugak nak kongsikan kat sini, di mana korang yang berminat menonton perlawanan Sukan SEA secara live samaada di Facebook Live atau Youtube Live, korang boleh menonton di Traveloka Livestream Page. Linknya Abe sertakan, hanya klik je...

Aplikasi Traveloka Percuma

Bagi memudahkan korang, jangan lupa untuk muat turun Aplikasi Traveloka Percuma untuk tempahan tiket penerbangan dan hotel sekarang juga samaada menggunakan Google Play atau App Store di telefon pintar korang. Harga lagi murah dan berbaloi baloi dengan menggunakan Aplikasi Traveloka Percuma.

Traveloka , Aplikasi Traveloka Percuma , Tawaran hebat Sukan Sea 2017 Bersama Traveloka , Hotel Murah Traveloka, Penerbangan Tambang Murah Traveloka, Traveloka Travel Online Rasmi KL2017

Traveloka Livestream Page

Traveloka Livestream Page turut mengadakan peraduan yang menjanjikan hadiah lumayan buat korang. Korang berpeluang untuk memenangi Travel Voucher bernilai lebih dari RM45,000. Di samping menonton aksi aksi menarik dan mendebarkan di Sukan SEA 2017 (KL2017), korang berpeluang untuk memenangi kupon travel denggan hanya meneka negara mana yang bakal menjadi pemenang untuk setiap acara yang dipertandingkan. Jika tekaan korang betul dan tepat, korang bakal dinobatkan sebagai pemenang. Mudah bukan?

Bagaimana Cara Untuk Memenangi Kupon Travel Bernilai Lebih Dari RM45,000

Traveloka , Aplikasi Traveloka Percuma , Tawaran hebat Sukan Sea 2017 Bersama Traveloka , Hotel Murah Traveloka, Penerbangan Tambang Murah Traveloka, Traveloka Travel Online Rasmi KL2017

Bagaimana cara untuk menyertai peraduan dan menang hadiah bernilai lebih dari RM45,000. Ikuti langkah di bawah ni:

  1. Pilih permainan yang anda mahu ramal pemenangnya. Korang dibenarkan memilih hanya 1 permainan setiap hari.
  2. Masukkan id email korang dan pilih negara mana yang akan menang dalam permainan tersebut.
  3. Kongsi di media sosial dan hantar entri korang untuk memenangi kupon perjalanan dari Traveloka.
  4. Setiap hari permainan yang diramal akan ditukarkan, jadi korang perlu kembali ke website ini setiap hari untuk meningkatkan peluang korang untuk menjadi pemenang
  5. Pemenang bertuah akan diumumkan setiap hari di Traveloka Livestream page.
Jadi apa tunggu lagi jom sama sama join peraduan bersama Traveloka untuk mendapatkan hadiah menarik. 

Hello Malaysia!, Tawaran Terbaik Traveloka

Traveloka , Aplikasi Traveloka Percuma , Tawaran hebat Sukan Sea 2017 Bersama Traveloka , Hotel Murah Traveloka, Penerbangan Tambang Murah Traveloka, Traveloka Travel Online Rasmi KL2017

Hello, Malaysia!. Untuk promosi Hello, Malaysia! Traveloka menawarkan diskaun hotel dan penerbangan sehingga 40%. Tempahan hotel dan penerbangan boleh di buat bermula 7 hingga 31 Ogos 2017. Tempahan adalah tertakluk pada terma dan syarat. Hello, Malaysia! pastinya satu peluang terbaik untuk korang melancong ke seluruh pelusuk tanahair di Malaysia.

Hello, Malaysia! memberi korang semua peluang untuk melihat dengan lebih dekat Malaysia. Dengan kos penerbangan dan hotel yang lebih murah dari hari hari biasa, korang berpeluang untuk menjelajah ke seluruh pelusuk negeri di Malaysia. Melihat pemandangan dan keajaiban destinasi terkemuka di Malaysia pastinya saat indah yang tak mungkin dilupakan. Jom sama sama kita terokai tempat tempat menarik yang cukup istimewa di Malaysia.

Traveloka , Aplikasi Traveloka Percuma , Tawaran hebat Sukan Sea 2017 Bersama Traveloka , Hotel Murah Traveloka, Penerbangan Tambang Murah Traveloka, Traveloka Travel Online Rasmi KL2017
Traveloka , Aplikasi Traveloka Percuma , Tawaran hebat Sukan Sea 2017 Bersama Traveloka , Hotel Murah Traveloka, Penerbangan Tambang Murah Traveloka, Traveloka Travel Online Rasmi KL2017

Ingat SEA GAMES 2017 (KL2017), INGAT TRAVELOKA! 

You Might Also Like

0 comments

"Semua artikel dalam blog ini dikongsikan untuk tujuan ilmu pengetahuan dan masih boleh dibincangkan & dipersoalkan kebenarannya. Ketepatan & kesahihan maklumat dalam blog ini perlu dibandingkan dengan sumber-sumber lain agar tidak terjadi anggapan penyebaran maklumat palsu atau fitnah. Sebarang maklumbalas berkaitan boleh diajukan kepada Abe di queachmad [at] queachmad [dot] com"

Search Blog QueAchmad