CRABHUT ASIA | KINI DENGAN KHIDMAT ONLINE DELIVERY SERVICE

CRABHUT ASIA | KINI DENGAN KHIDMAT ONLINE DELIVERY SERVICE | Korang ingat pasal entri Abe berkenaan Crab Hut dulu? Ni link Abe bagi semula kat korang untuk korang refresh balik (KLIK SINI - Crab Hut Asia Cyberjaya).


Korang nak tau tak, Crab Hut dan rangkaiannya kini dah menyediakan khidmat ONLINE DELIVERY SERVICE tau. Korang boleh menikmatinya dengan cara tersendiri dan selesa di rumah sendiri sambil santai di rumah sendiri tanpa perlu pergi ke restoran. Khidmat penghantaran ni terus sampai ke depan pintu tau....

Ramai orang dah tau adanya restoran-restoran tersebut, mungkin nak sampai sana belum ada kesempatan.. Bagi korang yang tak sempat nak makan-makan di luar, Nah Abe bg ada info baik untuk korang semua; Abe dah buat online order untuk memastikan kelancarannya dan semuanya berjalan lancar, delivery on time dan mudah. Korang baca info yg kat bawah ni...

Info Terkini dari CrabHut Asia

CrabHut dan rangkaiannya telah melancarkan Online Ordering & Delivery Platform,  pada 19 May 2016.


Korang juga berpeluang memenangi Hadiah Utama Percutian 7H6M untuk 2 orang ke KOREA, 10 x Seafood Set King Crab Monthly

KORANG MASUKKAN KOD  INI SEMASA PROSES PEMBAYARAN KOD PROMO QUEA

Dengan kod ini, Anda akan layak untuk RM100 off apabila anda memesan makanan daripada RM300. Penghantaran adalah percuma.

Rangkaian Crab Hut ada buat Online Ordering & Delivery platform, untuk memberi peluang kepada pelanggannya membuat pemesanan secara atas talian. Nampak sangat memudahkan terutamanaya penggemar makanan laut, Aku sendiri dah buat pesanan. Order korang mengikut outlet yang ditetapkan iaitu Broly / Crab Hut / Crab Factory. Korang boleh ikuti langkah-langkah berikut:

Langkah 1 :

Layari laman web berikut di mana lokasi anda yang berdekatan :

http://www.crabfactory.com.my/ [Crab Factory, Petaling Jaya]
http://www.crabhut.asia/ [Crab Hut, Cyberjaya]
http://www.my-brolly.com/ [Brolly, Kuala Lumpur]

Langkah 2 :

Klik pada 'ON LINE DELIVERY'

Langkah 3 :


Klik pada MENU

Klik pada ORDER NOW

Langkah 4 :

Klik pada LOG MASUK

Langkah 5 :

Klik Pelanggan Baru dan Isi maklumat berkaitan untuk pelanggan baru (pertama kali). Tentukan Lokasi Penghantaran dan Simpan

Langkah 6 :

Tentukan Tarikh dan Masa Penghantaran

Langkah 7 :

Teruskan memilih pesanan anda ;


Klik TAMBAHAN untuk setiap pesanan anda


Semak Ringkasan Pesanan anda dan jika tiada lagi penambahan, seterusnya..

Langkah 8 :

Klik pada SEMAK KELUAR (Ringkasan Pesanan). Anda akan dibawa kepada halaman berikut :

Sila masukkan Kod Promo = QUEA

Klik pada 'Gunakan Kod'

Langkah : 9

Pilih promosi yang anda mahu gunakan : Tanda pada kotak RM100 off RM300


Ini bermaksud, pesanan bernilai RM300 dan ke atas, anda layak mendapat potongan RM100

Langkah 10 :

Klik seterusnya untuk proses pembayaran.
*Pembayaran boleh menggunakan Kad Kredit / Debit Card / PayPal

Selepas sahaja anda selesai dan berjaya melakukan transaksi, anda akan menerima email pengesahan.

*untuk cara online order delivery service ni, Abe gunapakai PCL punya arahan & printscreen tau... Atas faktor teknikal yang memang tak dapat dielakkan... PCL, Tq yer...

Perhatian :

Kod : QUEA hanya sah untuk pengguna 50 pertama di setiap laman web.

Korang boleh membuat pesanan dari semua 3 laman web dan mendapat tawaran yang sama pembelian untuk kali pertama berurusan. Crab Hut cuma cover area 12 km radius sahaja keluasan buat masa sekarang. Ini pun sama juga bagi setiap outlet mereka. Kalau dah tak masuk cover area... Kena la buat delivery ke mana-mana lokasi yang cover dan korang pick-up di sana.

Tiba masa yang ditunggu-tunggu, pesanan Abe pun sampai... Nyum Nyum...


Puas hati dengan servis mereka. Korang pun boleh cuba servis delivery online ini, jika ada sebarang masalah terus contact ;

CRAB HUT ASIA CYBERJAYA


P2-25, Shaftsbury Square,
Persiaran Multimedia, Cyberjaya 6,
Selangor, Malaysia
Facebook: Crab Hut Asia
Instagram: Crab Hut Asia
Website: http://www.crabhut.asia/

Call: 03-8322 6861

Artikel Menarik Lainnya



2 comments:

Akmam Ita said...

macam lelebih plak promo dgn gambo tuh...man2 jer dah...

Lisa Nurulain said...

kalau lah lisa dekat... memang dah order lama. lagipun lisa penggemar crab.. nyummmmyyy

Post a Comment

"Semua artikel dalam blog ini dikongsikan untuk tujuan ilmu pengetahuan dan masih boleh dibincangkan & dipersoalkan kebenarannya. Ketepatan & kesahihan maklumat dalam blog ini perlu dibandingkan dengan sumber-sumber lain agar tidak terjadi anggapan penyebaran maklumat palsu atau fitnah. Sebarang maklumbalas berkaitan boleh diajukan kepada Abe di queachmad [at] queachmad [dot] com"

Klik LIKE & join Abe di Facebook

Please wait..15 SecondsX

QUE ACHMAD DOT COM


KELAB BLOGGER BEN ASHAARI


GOOGLE +

NETWORKEDBLOGS

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

CARIAN ENTRI

Loading...
Hak Cipta Que Achmad Dot Com @ 2010 (www.queachmad.com). Powered by Blogger.

Featured Posts