Sahabat Que 'Silent Readers'

Koleksi Baju Raya Keluarga Sedondon Terkini 2018 | Butik Fesyen Rasa Sayang

5/20/2018 01:27:00 pm

Model Bapa: Saiz M, Model Anak Lelaki: Saiz 18, Model Anak Perempuan: Saiz 24 Model Ibu: Saiz M

Debaran Raya 2018 kian terasa, hari-hari duk belek tengok baju baru naik juling biji mata customers. Abe nk bagi korang patern Baju Raya Koleksi Sedondon 2018 yang cantik -cantik tahun ni dh boleh start shopping baju raya sikit-sikit. Tahun ni korang nak tema warna apa yer? Marilah kita beramai-ramai shopping sikit demi sedikit. Raya kan sebulan.  Jom shopping kat Butik Fesyen Rasa Sayang... 



KOLEKSI BAPA & ANAK LELAKI:


Model Ibu: Saiz M, Model Anak: Saiz 18 & Model Bapa: Saiz M

BAJU MELAYU FAMILY 2018



BAJU MELAYU FAMILY 2018 harga hanya daripada RM69.90!!! Mengapa bayar lebih jika anda boleh dapatkan koleksi yang sama pada harga yang berpatutan?

1.    Model bapa size M, model anak size 18 
2.    Material Platinum Cotton Skin 
3.    100 % Quality Kain Dijamin Tip Top 
4.    Selesa Dipakai Dibahagian Leher & Tak Ketat 
5.    Butang Diamond Siap Dijahit 
6.    Terdapat 6 warna kesemuanya
7.    ALL READY STOCK ITEM
8.    FREE POSTAGE tau


HARGA BAJU MELAYU FAMILY 2018
Dari RM69.90-RM89.90 (ANAK)
Dari RM99.90-RM109.90 (BAPA)
FREE POSTAGE SELURUH MALAYSIA





 KOLEKSI IBU & ANAK PEREMPUAN:


 

AQILAH FAMILY




Kesempurnaan wanita tidak hanya terletak pada rupa paras, tapi sopan santun dan aurat yang dijaga. Tidak perlu terlalu menonjol. Kebaya yang simple dengan sedikit perincian sudah cukup untuk menarik perhatian.

Model Anak: Saiz 24 & Model Ibu: Saiz M

Kenapa mesti grab Baju Kebaya Aqilah Family ni?

1. Potongan kebaya yg longgar dan kainnya lipat batik tanpa belah, mematuhi syariah
2. Material yg superb mewah dan berkualiti. Dari kain yg mudah dijaga, tak mudah berkedut  dan mudah gosok
3. Tiga warna superb yg menarik sesuai digayakan semua peringkat umur
4. Perincian bunga-bunga pada kain dah depan baju yang dijahit penuh kasih sayang.
5. Koleksi nie ready to wear, check ukuran dan pilih saiz je. Saiz yg ditawarkan dari Saiz 10 hingga XXXXL sangat2 limited tau. Cepat grab
6. Set ni ada zip sorok tau di bahagian depan.

HARGA BAJU AQILAH FAMILY
Dari RM69.90-RM109.90
FREE POSTAGE SELURUH MALAYSIA




BALQIS FAMILY




Balqis Family pula merupakan Baju potongan kurung moden dengan perincian sulaman khas di hujung lengan. Cantik sangat.

Model Ibu: Saiz M & Model Anak: Saiz 24

Kenapa mesti grab Baju Balqis Family ni?

1. Potongan kurung moden yg longgar dan kainnya lipat bercorak bunga tanpa belah, mematuhi syariah
2. Material yg superb mewah dan berkualiti. Dari kain yg mudah dijaga, tak mudah berkedut dan mudah gosok
3. Tiga warna superb yg menarik sesuai digayakan semua peringkat umur
4. Perincian bunga-bunga pada kain dan sulaman khas yg menawan hujung lengan baju yang dijahit penuh kasih sayang.
5. Koleksi nie ready to wear, check ukuran dan pilih saiz je. Saiz yg ditawarkan dari Saiz 10 hingga XXXXL sangat2 limited tau. Cepat grab 

HARGA BAJU BALQIS FAMILY
Dari RM69.90-RM109.90
FREE POSTAGE SELURUH MALAYSIA



 EZZAH FAMILY




Baju kurung moden diperincikan dengan kombinasi kain lace yang menawan. Tidak perlu terlalu menonjol. Potongan kurung yang menarik serta di serikan dengan motif bunga sulam yang ditampalkan pada bahagian baju penambah seri si pemakai.




Kenapa mesti grab Baju Kurung Moden Ezzah Family ni? 

1. Potongan kurung moden yg menarik dan kainnya potongan payung yang diperincikan dengan kombinasi lain lace yang menyerlahkan seri si pamakai
2. Material yg superb mewah dan berkualiti. Dari kain yg mudah dijaga, tak mudah berkedut dan mudah gosok
3. Cutting yang selesa dan jatuh terletak bila dipakai
4. Material yang sangat selesa, lembut, dan jatuh terletak
5. Tampil bergaya untuk majlis kenduri, majlis rasmi mahupun bergaya ke tempat kerja
6. Anggun dan pasti sopan dengan design potongan yang menepati ciri2 wanita muslimah
7. Membuat pemakai kelihatan 'UP TO DATE' dengan dunia fesyen
8. Sesuai digayakan oleh wanita yang ingin tampak sopan dan ala-ala muslimah moden
9. Material yang sejuk dan selesa, terus sarung dan siap. 
10. Tiga warna superb yg menarik sesuai digayakan semua peringkat umur
11. Perincian bunga-bunga sulam khas pada baju dan kain lace mewah menawan dijahit dengan penuh kasih sayang.
12. Koleksi nie ready to wear, check ukuran dan pilih saiz je. Saiz yg ditawarkan dari Saiz 10 hingga XXXXL sangat2 limited tau. Cepat grab

HARGA BAJU EZZAH FAMILY
Dari RM69.90-RM109.90
FREE POSTAGE SELURUH MALAYSIA 



CALA FAMILY




Baju kurung moden dikombinasikan dengan kain songket yang mewah. Potongan kurung yang menarik serta di serikan dengan motif bunga sulam yang ditampalkan pada bahagian baju penambah seri si pemakai.

Model Ibu: Saiz M, Model Anak: Saiz 18 & Model Bapa: Saiz M
Kenapa mesti grab Baju Kebaya Cala Family ni?

1. Potongan kurung moden yg menarik dan kainnya potongan payung yang diperincikan dengan kombinasi lain lace yang menyerlahkan seri si pamakai
2. Material songket mewah dan berkualiti. Dari kain yg mudah dijaga, tak mudah berkedut dan mudah gosok
3. Direka khas untuk penggayaan sempurna
4. Material yang sangat selesa, lembut, berat dan jatuh terletak bila disarung
5. Potongan skirt duyung (ada zip dan separuh getah di bahagian pinggang)
6. Bakal menjadi fenomena dan kegilaan para wanita dengan design moden dan sopan
7. Tiga warna yg menarik sesuai digayakan semua peringkat umur
8. Perincian bunga-bunga sulam khas pada baju dan kain songket mewah menawan dijahit pada kain dan setiap hujung baju dengan penuh kasih sayang.
9. Koleksi nie ready to wear, check ukuran dan pilih saiz je. Saiz yg ditawarkan dari Saiz 10 hingga XXXXL sangat2 limited tau. Cepat grab

HARGA BAJU CALA FAMILY
Dari RM69.90-RM119.90
FREE POSTAGE SELURUH MALAYSIA 


APA YG LEBIH ISTIMEWA TENTANG KOLEKSI-KOLEKSI CALA, EZZAH, BALQIS & AQILAH


  • Boleh digayakan dengan pelbagai aksesori lain seperti broach dan rantai hiasan.
  • Stok sangat-sangat TERHAD.
  • Tak panas, tak kecut, tak kedut, tahan lasak. Ada pelbagai pilihan warna yang sangat ohsem, mana tak nyer warna2 terpilih semua warna trend 2018 SAHAJA. Seriously, nampak lebih MENARIK dengan 2 kombinasi warna di setiap baju yang buat korang rasa sangat up to date.

NANTIKAN KOLEKSI-KOLEKSI TERBARU FESYEN RASA SAYANG YANG SENTIASA AKAN DI UPDATE


Koleksi LACEY



JOM BERAYA DENGAN FESYEN RASA SAYANG





JOM BELI BAJU RAYA 


Jom dapatkan koleksi FAMILY 2018 di semua cawangan @fesyenrasasayang dan juga 

atau 


atau

Jom kunjungi outlet-outlet Fesyen Rasa Sayang di:

2772, Jalan Changkat Permata, Taman Permata, 56000 Kuala Lumpur.
10am-10pm (Opens Everyday) 
Tel: 011-15294595

45, Jalan Jelutong 1/KU 8, Pekan Meru, 41050 Klang, Selangor.
10am-9.30pm (Opens Everyday) 
Tel: 016-6556286

49, Jalan Tasik Utama 6, Medan Niaga Tasik Damai, Sg Besi, 57000 Kuala Lumpur. 
10am-9.30pm (Opens Everyday) 
Tel: 016-5998750

31, Jalan Sri Permaisuri 9, Bdr. Sri Permaisuri, 56000 Kuala Lumpur. 
10am-10pm (Opens Everyday)
Tel: 017-3577548

34, Jalan Sg 1/8, Taman Sri Gombak, 68100 Batu Caves, Selangor. 
10am-10pm (Opens Everyday) 
Tel: 011-35172543

34, Jalan Murni 25/61, Taman Sri Muda, 40400 Shah Alam , Selangor. 
10am-9.30pm (Opens Everyday) 
Tel: 011-53562396

10, Jalan Pasar Baru, 43500 Bandar Semenyih, Selangor.
10am-9pm (Opens Everyday)
Tel: 016-6940827

You Might Also Like

1 comments

"Semua artikel dalam blog ini dikongsikan untuk tujuan ilmu pengetahuan dan masih boleh dibincangkan & dipersoalkan kebenarannya. Ketepatan & kesahihan maklumat dalam blog ini perlu dibandingkan dengan sumber-sumber lain agar tidak terjadi anggapan penyebaran maklumat palsu atau fitnah. Sebarang maklumbalas berkaitan boleh diajukan kepada Abe di queachmad [at] queachmad [dot] com"

Search Blog QueAchmad