Mursyidul Am PAS Tuan Guru Datuk Nik Abdul Aziz Nik Mat Meninggal Dunia | Inna lillahi Wa Inna Ilayhi Raji'un

Mursyidul Am PAS Tuan Guru Datuk Nik Abdul Aziz Nik Mat Meninggal Dunia | Inna lillahi Wa Inna Ilayhi Raji'un | Pemergian Almarhum Tuan Guru Nik Aziz, pada malam jumaat 12 Februari 2015. 


Al-Fatihah buat Allahyarham, semoga Allah membalas jasa dan bakti Almarhum.
baca lagi klik TAJUK ENTRI ni

Mursyidul Am PAS, Datuk Nik Aziz Nik Mat meninggal dunia kira-kira jam 9.45 malam tadi. Bekas Menteri Besar Kelantan hembuskan nafas terakhir kira-kira satu jam sebaik tiba di rumahnya, selepas keluar daripada Hospital Universiti Sains Malaysia (HUSM). Semoga roh Allahyarham ditempatkan di kalangan orang-orang yang beriman. Inna lillahi wa inna ilayhi raji'un.

Al-Fatihah (Sumber: Berita Harian)

2 comments:

Anonymous at: 2/17/2015 6:59 pm said...

Saya dengan ini mencalonkan ustaz Azhar Idrus sebagai mursyidul am PAS. Saya yakin dengan ilmu dan kelantangan beliau dalam menegakkan kebenaran akan membawa PAS ke arah kecemerlangan.

{ Oneyani Deankayree } at: 5/13/2015 2:11 pm said...

al fatihahh... rindunya pada sang murabbi

Post a Comment

"Semua artikel dalam blog ini dikongsikan untuk tujuan ilmu pengetahuan dan masih boleh dibincangkan & dipersoalkan kebenarannya. Ketepatan & kesahihan maklumat dalam blog ini perlu dibandingkan dengan sumber-sumber lain agar tidak terjadi anggapan penyebaran maklumat palsu atau fitnah. Sebarang maklumbalas berkaitan boleh diajukan kepada Abe di queachmad [at] queachmad [dot] com"

 

Copyright © 2010 Que Achmad DotCom, All Rights Reserved. Design by DZignine