Serum Kurus Izeara Xtravaganza | Viral Di Media Sosial

Serum Kurus Izeara Xtravaganza | Viral Di Media SosialKecoh dalam bulan lepas kot pasal Serum Kurus Izeara Xtravaganza yang dikatakan tak panas. Pada sesiapa yang bukak Facebook, pasti kat wall korang ada je org bercakap dan komen pasal ni.


Kaji punya kaji pasal video viral adik comel molek Si Bella tu, rupanya Abe dapat la tau yang Si Bella tu duk komplen pasal Izeara Xtravaganza yang tak panas setelah dia pakai. Produk Kurus tu tak panas, itu kata Bella lah... Dia siap buat laporan polis tau, pastu duk bebel siap menghina produk melayu. Nah Abe tempek kat sini utk korang tgk video viral Si Bella tu... Kiranya untuk refresh balik la, hahahahaha


Pada Abe, Bella tu baru pakai sekali je tau... Tu dia yg cakap... Dik sayang ooiii, kalau nk kurus, kena disiplin, tahap kesabaran kena tinggi... Tapi at da same time, respek la pulak Abe kat Si Bella ni. Meh Abe nak gitau, lepas kecoh video viral tu, teruk tau Bella kena kecam... Netizen apa lagi, kaw-kaw kutuk... Tau kurang jugak ada yang bagi nasihat pada adik Si Cantik Manis ni... 

Masa kecoh isu tu, Ayahanda Rani kulup pulak tampil kat media sosial untuk bagi komen kat Si Bella ni, bertambahlah kecoh tahap gaban kes ni.... Panas, panas, panas.... Ayahanda Rani Kulup mahu Bella menarik balik laporan polisnya dan meminta maaf kepada secara terbuka kepada semua pengusaha produk melayu.  


Dan yang paling Abe respek, Si Bella tampil MOHON MAAF.... #RESPEK


Nah, ni video Abe tempek kat sini... Korang tengok lah sendiri... Keberanian Bella ni Abe puji... #respek. Walaupun teruk dia kena maki, dia sangat berani tampil mohon maaf.


Tindakan Bella ni bagus, sebab akhirnya dia mengaku kesalahan dia dan sanggup meminta maaf. Jadi pengajarannya, jangan cepat melatah kalau tak puas hati dengan sesuatu produk. Cantik aturannya, kalau buat salah, minta maaf lah... Kesedaran tu datang dengan sendirinya, alhmadulillah, Bella dah sedar yang dia duk kutuk, maki-maki tu perbuatan yang tak elok sebenarnya...

Kipidap, tq jugak pada netizen-netizen dan Ayahanda Rani Kulup sebab dapat bantu kes ni untuk selesai cepat... Pada masa yang sama jugak, owner Serum Kurus Izeara Xtravanza jugak tampil untuk memberi penjelasan pada Bella...  Owner Izeara Xtravaganza ni tak melatah macam Bella.. Tenang je menjawab isu ni... Bab ni pun Abe #respek jugak...


Bila dah kecoh bagai ni, apa lagi... Abe pun gugel la... Ye la, peyot Abe pun seksi jugak, ala-ala Bella... Hahahahahaha... Teringin pulak Abe nak cuba produk Serum Kurus Izeara Xtravaganza ni.. Serba sedikit Abe dapat info drpd gugel pasal produk ni... Menarik rupanya info yang Abe dapat... Nah, Abe kongsikan dengan korang... Nana (Siti Nordiana) pun pakai jugak tau, WOW !!!


Bila tengok dekat Instagram Izeara Xtravaganza, ramai pengguna yang berpuas hati. Produk ni siap ada mention bahawa pelanggan akan merasai seperti rawatan perlangsingan bernilai ribuan ringgit selepas menggunakan serum kurus Izeara Xtravaganza ni. Tengok la semua testimoni-testimoni ni..


Antara kelebihan-kelebihan serum kurus Izeara Xtravaganza ni.. Antaranya;

1) Merupakan serum kurus yang PERTAMA di pasaran yang tidak panas, tidak melekit 100% dan pastinya harga serum ini MAMPU MILIK!

2) Serum kurus pertama di Asia yang ada Cafeisilane C..Ini adalah bahan yang paling pantas mencairkan lemak di bawah kulit.

3) Melawaskan permbuangan air besar selepas 1 jam menggunakan Serum Izeara Extravaganza ni..

4) Hilang stretchmark lama dan baru melahirkan sekiranya korang menggunakan secara konsisten selama 7 hari

5) Lemak lemak tepu dan degil akan disingkirkan dengan cepat!


Korang yang nak nampak ramping, cepat-cepatla order serum kurus Izeara Xtravaganza ni. Abe pun akan cuba... Korang tgk la nanti... Abe akan jadi ala-ala model gittew, hahahhahaha

Info lanjut boleh singgah ke:
Tempahan : 013-777 3617
Baca Seterusnya ----»

CRABHUT ASIA | KINI DENGAN KHIDMAT ONLINE DELIVERY SERVICE

CRABHUT ASIA | KINI DENGAN KHIDMAT ONLINE DELIVERY SERVICE | Korang ingat pasal entri Abe berkenaan Crab Hut dulu? Ni link Abe bagi semula kat korang untuk korang refresh balik (KLIK SINI - Crab Hut Asia Cyberjaya).


Korang nak tau tak, Crab Hut dan rangkaiannya kini dah menyediakan khidmat ONLINE DELIVERY SERVICE tau. Korang boleh menikmatinya dengan cara tersendiri dan selesa di rumah sendiri sambil santai di rumah sendiri tanpa perlu pergi ke restoran. Khidmat penghantaran ni terus sampai ke depan pintu tau....

Ramai orang dah tau adanya restoran-restoran tersebut, mungkin nak sampai sana belum ada kesempatan.. Bagi korang yang tak sempat nak makan-makan di luar, Nah Abe bg ada info baik untuk korang semua; Abe dah buat online order untuk memastikan kelancarannya dan semuanya berjalan lancar, delivery on time dan mudah. Korang baca info yg kat bawah ni...

Info Terkini dari CrabHut Asia

CrabHut dan rangkaiannya telah melancarkan Online Ordering & Delivery Platform,  pada 19 May 2016.


Korang juga berpeluang memenangi Hadiah Utama Percutian 7H6M untuk 2 orang ke KOREA, 10 x Seafood Set King Crab Monthly

KORANG MASUKKAN KOD  INI SEMASA PROSES PEMBAYARAN KOD PROMO QUEA

Dengan kod ini, Anda akan layak untuk RM100 off apabila anda memesan makanan daripada RM300. Penghantaran adalah percuma.

Rangkaian Crab Hut ada buat Online Ordering & Delivery platform, untuk memberi peluang kepada pelanggannya membuat pemesanan secara atas talian. Nampak sangat memudahkan terutamanaya penggemar makanan laut, Aku sendiri dah buat pesanan. Order korang mengikut outlet yang ditetapkan iaitu Broly / Crab Hut / Crab Factory. Korang boleh ikuti langkah-langkah berikut:

Langkah 1 :

Layari laman web berikut di mana lokasi anda yang berdekatan :

http://www.crabfactory.com.my/ [Crab Factory, Petaling Jaya]
http://www.crabhut.asia/ [Crab Hut, Cyberjaya]
http://www.my-brolly.com/ [Brolly, Kuala Lumpur]

Langkah 2 :

Klik pada 'ON LINE DELIVERY'

Langkah 3 :


Klik pada MENU

Klik pada ORDER NOW

Langkah 4 :

Klik pada LOG MASUK

Langkah 5 :

Klik Pelanggan Baru dan Isi maklumat berkaitan untuk pelanggan baru (pertama kali). Tentukan Lokasi Penghantaran dan Simpan

Langkah 6 :

Tentukan Tarikh dan Masa Penghantaran

Langkah 7 :

Teruskan memilih pesanan anda ;


Klik TAMBAHAN untuk setiap pesanan anda


Semak Ringkasan Pesanan anda dan jika tiada lagi penambahan, seterusnya..

Langkah 8 :

Klik pada SEMAK KELUAR (Ringkasan Pesanan). Anda akan dibawa kepada halaman berikut :

Sila masukkan Kod Promo = QUEA

Klik pada 'Gunakan Kod'

Langkah : 9

Pilih promosi yang anda mahu gunakan : Tanda pada kotak RM100 off RM300


Ini bermaksud, pesanan bernilai RM300 dan ke atas, anda layak mendapat potongan RM100

Langkah 10 :

Klik seterusnya untuk proses pembayaran.
*Pembayaran boleh menggunakan Kad Kredit / Debit Card / PayPal

Selepas sahaja anda selesai dan berjaya melakukan transaksi, anda akan menerima email pengesahan.

*untuk cara online order delivery service ni, Abe gunapakai PCL punya arahan & printscreen tau... Atas faktor teknikal yang memang tak dapat dielakkan... PCL, Tq yer...

Perhatian :

Kod : QUEA hanya sah untuk pengguna 50 pertama di setiap laman web.

Korang boleh membuat pesanan dari semua 3 laman web dan mendapat tawaran yang sama pembelian untuk kali pertama berurusan. Crab Hut cuma cover area 12 km radius sahaja keluasan buat masa sekarang. Ini pun sama juga bagi setiap outlet mereka. Kalau dah tak masuk cover area... Kena la buat delivery ke mana-mana lokasi yang cover dan korang pick-up di sana.

Tiba masa yang ditunggu-tunggu, pesanan Abe pun sampai... Nyum Nyum...


Puas hati dengan servis mereka. Korang pun boleh cuba servis delivery online ini, jika ada sebarang masalah terus contact ;

CRAB HUT ASIA CYBERJAYA


P2-25, Shaftsbury Square,
Persiaran Multimedia, Cyberjaya 6,
Selangor, Malaysia
Facebook: Crab Hut Asia
Instagram: Crab Hut Asia
Website: http://www.crabhut.asia/

Call: 03-8322 6861

Baca Seterusnya ----»
 

Copyright © 2010 Que Achmad DotCom, All Rights Reserved. Design by DZignine